Miért kell a hiszti? (↓)
Értem én, augusztus 20, tűzijáték,meg elpocsékolt pénz stb...de én egy dolgot nem értek:
Ezen miért megy a tantrum minden évben itt gykn?
Ettől kinek lesz jobb?
Csak egymásnak ugranak az emberek,én őszintén nem értem
Elvileg azért lehetne értelme, mert idövel egyre többen rájönnek, hogy ez tényleg pénzkidobás, amit iylenkor elégetnek, abból az átlag jövedelmü emberek egy-egy hónapig ingyen élhetnének az egész országban.
Emellett a környezetre is illene gondolni, rengeteg káros anyag kerül a légkörbe emiatt. És az nem érv, hogy más szennyezödés is van - ha pl valaki szerint az ivóvíz szennyezett, akkor neki rendben lenne, ha mások a poharában lévö vizet teleköpködik, mondván, hogy úgy is koszos???
Minden évben volt a balliberálisok alatt is tüzijáték. Magyar nemzeti tradíció. Akkor nem sírtatok?
"drága"
Úgyis elláonák, akkor nem mindegy? Ezt legalább látod
Én egyszerűen nem tartom annyira fontosnak. Primitívnek tartom hogy 2024ben azon kéne ámulnom hogy fények pukkannak az égen mintha ovis lennék.
És ez független a belpolitikától, azt is fasságnak tartom amikor más országokban elégetnek 8 ezer liter kerozint azért hogy pár sugármeghajtású repülő nemzeti színű csíkokat húzzon az égre.
Az ellenzék fújja fel évről évre az egészet... Amúgy senkit nem érdekelne, hogy mennyibe kerül...
Ilyenkor van mivel csesztetni a kormányt, meg van min hápogni egy hétig!
A tűzi játék egy nagyon régi hagyományunk! A mai napig rengetegen kíváncsiak rá! Én magam is már gyerekként kint voltam a családdal!
Egyébként, tudjuk jól, hogyha nem lenne megrendezve, akkor az lenne a hiszti tárgya... Hallgathatnánk, hogy: "A gonosz kormány eltörölt egy lassan 100 éves hagyományt! Hogy képzelik ezt?"...
8: Blabla. Gondolod, hogy kórházakra meg iskolákra lenne fordítva a megmaradó pénz? Túl naiv vagy. És a babák? Rájuk nem gondolsz? Ja, nem is, beteg babák! Sőt, menekült beteg babák! Fokozzam még?
Gazdasági csőd szélén nem kellene az államot adóbevételektől elesni hagyni (béremelés), gondolkozz már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!