Novák Előd vs Orbán, ki mellett döntenél?
Miért van az, hogy, akit a legnagyobb magyarokként emlegetnek, arról, mindről vélt, vagy valós, de mindenesetre fura szexualitású pletykák járják az országot?
Egyáltalán, hogy lehet eldönteni valakiről, hogy magyar? Van hozzá barométer?
Én Mi Hazánk szavazó vagyok, de Novák Előd nekem néha túl sok. Az ő "energiája" jó hajtóerő a Mi Hazánk mozgalomnál, de se pártelnöknek, miniszterelnöknek meg főleg nem tudnám elképzelni. Kissé túl forrófejű ahhoz szerintem.
De ha az a kérdés, hogy Novák vagy Orbán, akkor százszor is inkább Novákot választanám, mint Orbánt.
Szerencsére a Mi Hazánknál ott van Toroczkai László, aki kiváló miniszterelnökjelölt, de ha ő valami miatt kiesne, akkor is van még minimum 3 tagja a Mi Hazánknak, aki kompetens és karakteres pártelnök vagy miniszterelnök lenne adott esetben: Apáti István, Dócs Dávid, Dúró Dóra. Szóval szerintem elég valószínűtlen az a lehetőség, hogy Novák Elődből valaha miniszterelnök jelölt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!