Sopron "civitas fidelissima" városa ma is Magyarország mellett döntene?
Igen.
Nem mindenki semmirevaló liberális.
Már most is Ausztriában dolgoznak, csak egyszerűbb lenne az életük, ha hivatalosan is oda tartoznának. :)
Alapvetően nem tudom elképzelni, hogy bármelyik magyar város nemet mondana arra, ha lehetőséget kapna kiválni NERisztánból és csatlakozni az egyik legjobb életszínvonalat nyújtó demokratikus nyugati országhoz.
Akkor és most is! A többség nem pénzben méri a hazát és a becsületet, mint a libernyák kisebbség. :)
Ja és még valami, amit ti mindig elfelejtetek: Dicsőség a Rongyos Gárdának! 🇭🇺💪🏻
Én büszkén vallom, hogy LIBERÁLIS VAGYOK, nem pedig beszűkült tudatú alázatoskodó szolgalélek!
És ezen akadjatok ki, pedig a történelem számtalanszor bebizonyította:
A "haza" az a k*rva, amelyik hódolóit kihasználja, becsapja, majd hanyagul odaveti magát stricijeinek!
Én büszkén vallom, hogy LIBERÁLIS VAGYOK, nem pedig beszűkült tudatú alázatoskodó szolgalélek!
Hol itt a logika? A kettő kéz a kézben jár...
#7.
Különben jól vagy?
Nem fájt az agymosás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!