Titeket nem zavar hogy a családoknak lapatoljak a sok pénzt?
Élmény a gyerekvallalstol a kedvem. És leginkább a kormány hibája. Dolgozom mint a hülye és az adómat nem az egészségügyre vagy valami értelmes dologra költenek a kormány hanem a családoknak dobálja a milliókat. Ügyészek az emberek kezdenek csak azért szülni h a sok támogatást megkapjak és habzsidozsi majdnem ugyan házhoz jutás stb. Aki meg gyermektelen oldalon meg mindent ahogy tud. Másod állás kedvezmény nélküli hitel stb.
Meghaltak a családokat mert értetlenül állok h a kormány alájuk pakol mindent adokedvezmeny adómentesség babával csok iskolatamogatas és társai. Emiatt mindennek megy felfele az ára h nekik meglegyen teremtve a jólét. Olyan mintha azért dolgoznék h a pénze, elszedjek és a családoknak adják. Én meg dolgozzak többet ha magamnak előadásom teremteni a házat kocsit jólétet mert engem nem támogat semmivel.
Kérlek ne gyalázatos és rosszindulatú kommenteket se kérek csak beszélgetni akarok erről a témáról sardobalas nélkül ki h éli meg ezt. Mert nekem ez a kormány nem buli h itt semmire nincs penz,csak a családoknak. Ha tanulni akarok azért is még én fizessek stb
#2: az autocorrect szúrt ki vele, egyértelműen.
Kérdező! Írd le az egészet újra.
#1: "de szerintem nagyjából érthető mit akartam leirni"
Nem az. Írd le még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!