Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy Nő,és én is (Férfi vagyok)neki Jogász a végzettsége de ez a kisebbik probléma,a nagyobbik probléma az jobban zavar hogy rendőr is és fogalmam sincs mi a francról beszélgethetnék vele? Mert tőlem igencsak távol áll a bűnüldözés téma.
5-s.
Egyszerűen nem érdekel a rendőri téma,mert teljesen más de nem nagy volomenü dolgokról beszélgetünk a haverjaimmal.
Engem történetesen sosem érdekelt mint is csinál a másik,de engem mindig ezzel cseszegetnek hogy én mit csinálok.
Egyéni dolgom.
1-s.
Kösz a meglátásod,de nem szoktam Nőkkel beszélgetni,mert nem vagyok egy közkedvelt figura a szemükben,na meg eddig jól el voltam nélkülük,csak az idő halad és most kattant be hogy talán kellene valaki.
És mivel ez a Nő szingli velem együtt már csak ahol élek,egyikünknek sincs és nem is volt nagyon senkije így egymásba botlottunk.
Csak míg ő tanult tehát van biztos témája,én meg mivel semmit sem tanultam csak eddig éltem ( szórakozás,kikapcs egyéb és nem vagyok egy papagáj így nem igazán témázok semmin sem.
Egyszerűsítve nagyon szűk a látóköröm,és ez számomra elég is volt eddig.
4-s.
Ez igen csak ritkaság mit a te esetetek hogy mindketten értelmiségek vagytok.
Nos a mi esetünk ezzel a Nővel kicsit problémásabb,bár tudja rólam mert már leinformált hogy az életem egyenlő a nullával.
De a kisugárzásom mégis megfogta függetlenül attól hogy mire is vittm vagy mire nem.
Csak beszédbe elegyednem vele,bár már kétszer kezdeményeztem és mosolygósan reagált is rá de harmadjára már ő is valamit hozzáfűzhetne csak valahogy a büszkesége nem engedi hogy mégis így tegyen.
Ha már egyenjogúság van akkor neki illene megtenni a következő lépést.
Mert én letaglóztam egyenlőre a mondanivalómmal feléje(nagyon érdekes a viselkedése még nálam is jobban) és most kuka lettem,bár sosem voltam az rámenős,pillanatok alatt fel szedek valakit Férfi típus,inkább a csendben meghúzódom kategóriába tartozom,és csak figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!