Miben különbözik NKE Rendészettudományi Karának Bűnügyi[bűnüldözési] szaka és Adyliget-i bűnügyi 2 éves képzés?
Sziasztok! Idén végzem PPKE Anglisztika szakán, viszont ilyen diplomával nem látom a jövőmet sehol sem. Nem nagyon érdekel irodai munka és amíg vannak lehetőségeim szeretnék nézelődni, illetve régóta foglalkozat a rendőri szakma, amit nagyra becsülök több okból is.
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a címben említett NKE RTK képzés, meg talán közrendvédelmi rendőr szak mennyiben különbözik Adyligettől/Miskolctól? Értem ezalatt a képzések kiterjedésében létező különbségeket, lehetőségek, tapasztalatok mindkét helyről.
Nagyon szépen kérem, hogy csak olyanok szóljanak hozzá akiknek van valamiféle tapasztalatuk, ismerősi tapasztalatuk, hozzáértésük. Nem kérek hőbörgő kommenteket, hogy a rendőri munka halott, meg ne menjé mer szar, leköpnek, meg lófszt nem fogsz keresni. Köszönöm
#1-es: Köszönöm, ennyivel tisztában vagyok 😅 Pontosabban arra lennék kíváncsi, hogy tanulmányilag, illetve fizikai felkészítési szempontból mennyire tér el. Feltételezem nem annyira azért, csak biztonság kedvéért kérdem
#2-es: 22 vagyok jelenleg, tudatában vagyok a korhatároknak az egyetemen, nem kell félni 😁
#3-as: Köszönöm az információt!
Mivel az egyik diplomat ad a masik nem akkor gondolhatod mennyire ter el tanulmanyilag..
Szerintem az nken szugorubb a fizikai, de lehet mar az elmult idokben sokat valtozott, es mar nem annyira kemeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!