Rendészet vagy külföld?

Figyelt kérdés

Ezek között gondolkodom melyik irányba menjek. A rendészet olyan szakma amit szivesen eltudnék képzelni magamnak és 27 éves korig lehet jelentkezni rá tehát van még időm de minél hamarabb elakarom dönteni mivel mennek az évek.

A másik az egy nyelvvizsga lenne és külföldi meló, most az ICTC hajópincér szakmán gondolkodom. Nem tudok dönteni melyiket lenne célszerű megélhetés miatt.

Rendészet mellett az is áll hogy biztos munkahely ha úgy nézzük és érdekes szakma annak ellenére hogy fikázzák sokan, viszont hitelt mindenképp kell felvennem házhoz.

A hajópincér megint érdekes szakma sok ember miatt és nagyon jól fizet, de 4-5 évig se barátnő se kutya se macska, de van szállás és étkeztetés azonban nem annyira biztos munkahely mint egy rendőrség.

Úgy gondolom több lábon kell élni manapság és mindenképp ez lesz az utolsó nagyobb dobásom, ez elég nagy vizválasztó merre menjen a jövőm.

Ti véleményetekre lennék kiváncsi, mindenkiét szivesen elolvasom persze ne annyi legyen hogy ne menj bu*i sünnek meg hasonló... köszönöm!

21/f

2018. jan. 29. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
elmész 2-3 évre vízre -ha bírod addig- világot lászt és utána még mehetsz sünnek... hogy hangzik?
2018. jan. 29. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
+ megtanulsz 1 nyelvet vagy akár 2-őt és a sünöknél is te leszel az ász... :D
2018. jan. 29. 23:01
 3/7 anonim ***** válasza:
még mindig én vagyok: amúgy én jártam sünképzőbe, akkor még 25 volt a korhatár én 24 voltam mikor kezdtem; igaz 1 év után leléptem...
2018. jan. 29. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Menekülj! Ne légy sün!!! Légy szabad!
2018. jan. 30. 10:48
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazad lehet első, valóban én is ezt tervezem jobban amit irtál.

Utolsó: Jobb sünnek lenni 1 fokkal mint gyári csi*skásnak 3 vagy 4 műszakban rabszolgaként, akkor már inkább ilyen területen dolgozzam, a pincér megint csak nem gyári munka legalább és még jól is fizet :)

Várok még válaszokat :)

2018. jan. 30. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:

ne hidd, hogy jobb

akkora a fluktuáció sünéknél, hogy csak na....

miután kiképeznek, rájössz h nem olyan jó... .=(

2018. jan. 30. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmiképpen se rendőr.

Üdv egykori rendészeti középiskolába és utána a Szegedi rendészeti szakközépiskolaiba járó diák.

Lehet ajánlani mást a hajópincéren kívül ?

Ha csak ez a két lehetőség érdekel akkor mindenképpen hajópincér/pincér.

Gondolkozz el rajta...mennyi lehetőséged van ezzel ha elmész rendőrnek csak Magyarországon dolgozhatsz.

Most veszem észre hogy régi a kérdés de remélem azóta megtaláltad a helyed! :D

2019. máj. 9. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!