Jön a Tisza-Megafon?
Magyar Péter mai Facebook-posztjában kifejtette, hogy ő közvetlenül akar kommunikálni az emberekkel, nem pedig a Gyurcsány- és az Orbán-médián keresztül. Olyan médiát akar, amit ő szervez meg. Amiben ő dönti el, hogy mikor, miről és mit mond. Amiben nem kap olyan kérdéseket, amelyek esetleg kellemetlenek is lehetnek számára. Olyan stábbal, amely egytől egyig megbízható Tisza-szavazó.
Előre várom azt a pillanatot, amikor Magyar a Fidesszel egyforma szavazatot fog leadni egy csomó kérdésben, majd meghívják a BBC-be, és elmondja kb. ugyanazt, amit anno Varga Judit. Izgalmas éveknek nézünk elébe.
"Hogy lopnak, hogy debil egyszavas kampányokat folytatnak és uszítanak, hogy folyton szidják a nyugatot és ellenük hergelnek, hogy képtelenek kompromisszumra és egyáltalán nem konstruktívak a szövetségeseinkkel szemben, illetve hogy túl régóta van teljhatalmuk."
Magyar Péternek ezzel az égadta világon semmi baja nem volt 15 éven keresztül. Hűségesen fizette a tagdíjat, hűségesen kijárt a békemenetre, hűségesen kussolt az összes NER-es mutyiról (vajon miért), hűségesen felvette minden hónapban a NER-bért. Mai napig abból a pénzből él, amit a hazaáruló Fidesztől kapott. Igazat adott a Fidesznek migrációügyben. Igazat adott a Fidesznek abban, hogy van Ukrajnának felelőssége a háború kitöréséért. Igazat adott a Fidesznek a Nolimpia-kampánnyal kapcsolatban. Igazat adott a Fidesznek a fegyverküldéssel kapcsolatban. Igazat adott a Fidesznek Gyurcsányékkal és Karácsonnyal kapcsolatban. Igazat adott a Fidesznek Soros Györggyel kapcsolatban. Ugyanúgy nyomatja a demagógiát, mint a Fidesz. Ugyanúgy építgeti a saját médiáját, mint a Fidesz. Ugyanúgy szektát épít, mint a Fidesz. Nincs lényegi különbség.
"De még sorolhatnám. Persze tudom, hogy téged nem az érdekel, hogy nekem mi bajom van velük"
Felsoroltad, és semmit nem találtam benne, amivel Magyar Péter ne vállalt volna közösséget egészen addig, amíg az anyagi érdekei mást diktáltak. Ez van.
"Csak neked végső soron megfelel a Fidesz"
Én szavaztam Orbán kitartottjára vagy te? Én szavaztam egy NER-lovagra vagy te? Én szavaztam arra, aki Orbánt akarja az EU-Tanács elnökének vagy te? Én szavaztam egy második Megafon kiépítőjére vagy te? Én szavaztam egy szektavezérre vagy te? Én szavaztam egy Fidesz-utánzatra vagy te?
"ezért keresel mindenféle kifogásokat"
Ezek száraz tények, amikkel egy szektás nem akar szembenézni.

Szerintem meg az a baj, hogy fogalmad sincs, miről beszélsz.

És még hallucinálsz is.

Azért mondasz engem fideszesnek, mert kritizálni merem Magyar Pétert. A szekták már csak így működnek. A Fidesz is mindenkit Soros-bérencnek bélyegez, aki ellenkezik velük. Újabb közös vonás naracshívő testvéreitekkel. Nem kéne koalíciót kötni velük? Összeilletek.

Ennyit az elméletedről:
Gyengébbek kedvéért: attól még nem lesz valaki automatikusan fideszes, hogy nem szavaz egy NER-lovagra. Sőt, akinek nem tetszik a Fidesz és a NER, az nem fog a másolatukra szavazni. Ha lesza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!