Magyar Péter egy trójai faló?
Létrehoz egy új ellenzéket amiben egymilliónál is több embernek reményt adhat, és kiereszthetik a gőzt azok a tömegek akikben hatalmas feszültség van, mivel erre a Gyurcsány vezette ellenzék alkalmatlan.
Magyar Péter nyilatkozta, azon fog dolgozni, hogy Magyarország megkapja az EU-s pénzeket, ami a Fidesznek nagyon jól jön egyrészt az oligarchák szájának betömésére és egy kis osztogatásra.
Folyamatosan ellentmond magának, mintha szándékosan építené le magát, mivel már elvégezte a feladatát. A feszülős nadrággal, vagy a múltkori bulijával is. Csinálhatta volna zárt körben a földön kúszását, nagyon jól tudta, hogy kamerázzák többen is. Azt, hogy “fent lesz a neten”. Ráadásul azt írta, hogy nekik is vannak videóik amin látszik, hogy őt provokálták de azóta sem osztotta meg azokat a videókat.
Az orbán gyurcsány rendszer leváltására biztos nem alkalmas, hisz annak a része, nem véletlenül pénzelik.
Amellett hogy folyamatosan hazudozik, kritikán aluli ez a viselkedés, ha provokálták is, ő is provokálta a lányokat :
#8: "kritikán aluli ez a viselkedés, ha provokálták is, ő is provokálta a lányokat :"
Mi van ezeken a felvételeken? Semmiféle nőzaklatást nem látok egyiken se. A csaj (vagy csajok), akivel táncol, önfeledten riszálja magát, és szélesen mosolyog...
Hogy egy jól kinéző és híres 43 éves pasival egy 22-23 éves lány örömmel fog táncolni, abban az égvilágon semmi csoda nincs, és senki nem fogja ezért a 43 éves tagot botrányhősnek tartani. Ez az egész semmi másnak nem tűnik, mint egy hatalmasra fújt jó nagy baromságnak, ami a kormány karaktergyilkolási mániájának eléggé hányingerkeltő újabb kétségbeesett lépése.
Ezen felvételek alapján a nőket provokáló állítások szimplán rágalmazások, semmi több. A felvételeken egy pasi táncol nőkkel. Így én is táncolok, akár az év végi céges bulikon is, és pl. legutóbb konkréten a Zorba tánca után lihegve végigterültem a padlón, és viháncoló nők ugrottak át felettem ide-oda...
És??? Akko' mi va??? :DDD Garázda voltam???
M.Péter nyilvánvalóan nagy bulizós pasi, aki megszokta ezt, vagy a váratlanul jött hírnév okán elkezdtek rá ragadni a csajok. Az tényleg meggondolatlanság, hogy a politikusi pályára lépve nagy nyilvános bulikba csöppen bele, de itt én max. csak annyit látok, hogy nem bír a forró vérével, ami nem kicsi hiba, és jobb lenne végre, ha levetkőzné a gyerekességet, meg az állandó infantilis durcizást, mert ha ez nem fog neki menni, akkor valóban el fognak pártolni tőle sokan.
#8: "Amellett hogy folyamatosan hazudozik"
Má' miben?
Idézve: "míg a kormánysajtó egybehangzóan állította, hogy balhé volt, Magyar fiatalokat inzultált és balhézott, a független lapok csupán annyit állítottak, amennyi bizonyítható volt. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!