Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter egy trójai faló?

Magyar Péter egy trójai faló?

Figyelt kérdés

Létrehoz egy új ellenzéket amiben egymilliónál is több embernek reményt adhat, és kiereszthetik a gőzt azok a tömegek akikben hatalmas feszültség van, mivel erre a Gyurcsány vezette ellenzék alkalmatlan.

Magyar Péter nyilatkozta, azon fog dolgozni, hogy Magyarország megkapja az EU-s pénzeket, ami a Fidesznek nagyon jól jön egyrészt az oligarchák szájának betömésére és egy kis osztogatásra.

Folyamatosan ellentmond magának, mintha szándékosan építené le magát, mivel már elvégezte a feladatát. A feszülős nadrággal, vagy a múltkori bulijával is. Csinálhatta volna zárt körben a földön kúszását, nagyon jól tudta, hogy kamerázzák többen is. Azt, hogy “fent lesz a neten”. Ráadásul azt írta, hogy nekik is vannak videóik amin látszik, hogy őt provokálták de azóta sem osztotta meg azokat a videókat.

2024. jún. 24. 20:09
1 2 3 4
 11/33 Pombe ***** válasza:

Ja...

#8: "Amellett hogy folyamatosan hazudozik"

Már' ki hazudik? M.P. vagy a Mandiner:

[link]

Idézve: "nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett"

Órákon át??? Még egyszer! A felvételeken szimplán olyan táncoló párok vannak, ahol mind a két fél hétköznapi módon és vidáman táncol. Ha a kormányoldali sajtó újságírói nem ismerik ezt az érzést, és még életükben nem láttak egy mosolygó fiatal nőt se, és nem látnak különbséget a flörtölés és a garázdaság között, akkor javasolnám nekik, hogy intézményesen vonuljanak be egy pszichiátriai és pszichoterápiás klinikára, ahol az ilyen súlyos eseteket tárt karokkal- és nagy szakértelemmel fogadják.

A Mandinertől: "A lapnak nyilatkozó egyik szemtanú elmondta, hogy a közelben volt akkor is, amikor a dulakodás elkezdődött. Elmondása szerint a dolog azzal kezdődött, hogy Magyar Péter a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival."

Akkor honnan is veszi a Mandiner a több órás baromságait? Ez speciel pont az támasztja alá, amit M.P. állít, hogy a kormány embere (esetleg pont egy Mandineres?) ráakaszkodott M.P.-re és provokálta, és amilyen gyerekes dúl-fúl M.P., lazán csőbe is húzták, a Mandiner meg egy gátlástalanul hazudozó rágalmazó.

A másik szemtanú (Index): "csak akkor figyelt fel a történtekre, amikor két biztonsági őr kikísérte Magyar Pétert a szórakozóhelyről hajnali négy körül." - és ennyi, meg M.P. odakinn is dühöngött. Ha tényleg úgy történt (provokálták a fideszesek), ahogy ő mondta, akkor nem is csodálom.

"A Tisza Párt alelnöke a viselkedése alapján erősen ittas lehetett"

Borzalmas vád! Hogy én miért nem kerültem már rég a rácsok mögött csücsülő garázdák közé??? Érthetetlen :DDD - mellesleg M.P. könnyedén feláll, szóval olyan nagyon nem lehetett ittas.

[link]

Tudod, ennél az egész baromi nagyra fújt lufinál engem sokkal jobban megijeszt az, hogy országunk vezetője, szintén táncra perdül azzal a Putyinnal...

[link]

...aki 50-100 saját honfitársát dobálja ki az ablakon, és olykor szorgalomból a feleségeket és a gyerekeiket is legyilkolja, néha KÉSSEL(!), vagy hogy lerohan koholt vádak alapján egy országot, onnan gyerekeket lopkod, rombol, kínoz, nőket erőszakol, ezrével gyilkolássza le a semmiről se tehető védekezőket, és gátlástalanul áldozza fel a saját katonáit is, és az eme kissé aggasztónak mondható attitűdöket felmutató Putyinról a Mandiner valahogy sose állítja, hogy "agresszíven, garázda módon viselkedett".

#8: "Az orbán gyurcsány rendszer leváltására biztos nem alkalmas"

Szerintem ez is sokkal aggasztóbb M.P. ügyénél:

[link]

"Bulgária is előzött: Magyarország az utolsó helyre csúszott vissza az uniós fogyasztási rangsorban"

Szvsz. az orbán gyurcsány rendszer leváltására még a sarki fűszeres is alkalmas. Ennél a kettőnél nagyobb hülyeségeket ő se csinálna, és ha M.P. visszatornássza Magyarországot legalább oda, ahol 14 évvel ezelőtt az Orbánék előtt még állt az EU ranglistán, és nem csúszik-mászik a Kelet legocsmányabb diktátorainak lába előtt, akkor M.P. tőlem annyi nő lába előtt csúszik-mászik, amennyi előtt csak akar, és annyit bulizik, amennyit nem szégyell.

2024. jún. 25. 14:37
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

""

Tudod, ennél az egész baromi nagyra fújt lufinál engem sokkal jobban megijeszt az, hogy országunk vezetője, szintén táncra perdül azzal a Putyinnal...""

Hogy meg fogsz lepődni, mikor rájössz, hogy MP egyenlő Orbánnal és Gyurcsánnyal.

2024. jún. 25. 14:42
 13/33 Pombe ***** válasza:

"Hogy meg fogsz lepődni, mikor rájössz, hogy MP egyenlő Orbánnal és Gyurcsánnyal"

Lehet. De nekem már az is bőven elég, ha a magyar nép pfujol a Fideszre, Gyurcsányra, és rádöbben arra, hogy nem az EU az ellenségünk, hanem ez a két alak, és a fő gonosz pedig a Putyin, aki minden ország törvényei szerint (még a sajátja szerint is) egy közönséges, ámokfutó sorozatgyilkos, ráadásul az aljas indítékok röhögve rábizonyíthatóak.

Ha M.P.-nek az a szerepe, hogy a magyar nép minderre rájöjjön, és nemzetünk végre felébredjen a fideszes propagandával és a tömény hazudozáshegyekkel stimulált többszörös Stockholm-szindrómájából, akkor áldásom M.P.-re, legyen akármivel is egyenlő... :D

2024. jún. 25. 14:56
 14/33 anonim ***** válasza:

13

Akik a kegyelmi botrány alatt nem jöttek rá, mi folyik itt, már nem is fognak.

Sőt, akik értik, azok már tudták előtte is.

Viszont ha MP Orbánt fogja erősíteni (ami nagyon valószínű) , akkor lesz még 4/5 fidesz is.

2024. jún. 25. 15:12
 15/33 Pombe ***** válasza:

Hááát... nem tudom. Én alapvetően a biológiára szakosodtam itt a GYIK-on, és csak azért kezdtem el politizálni, mert halvány esélyt láttam MP miatt arra, hogy az országunk felébred abból a fideszes lázálomból, amiben az országunk elkezdi önként és dalolva ismét visszatekerni magára az orosz láncokat, amiket nem is olyan régen még köpködve lerázott magáról.

Azért azt írják, hogy a Fidesz gyakorlatilag minden téren veszített az erejéből (ott is ahol győztek, többnyire kisebb arányban). Ha a Fidesznek MP a taktikai atomfegyvere, hát abba csúfosan belebukhat. Lehet, kiderül hogy MP az ő emberük, de nem pontosan értem, hogy mit kezd a hájpacni Orbán egy olyan néppel, amelyik végre-valahára megutálta őt megérdemelten.

Akkor a plebsz kínjában inkább tényleg megválasztja a sarki fűszerest, és rá fog jönni, hogy ezt teljesen jól is tette. :D

2024. jún. 25. 15:27
 16/33 Pombe ***** válasza:

@Kérdező: "Folyamatosan ellentmond magának, mintha szándékosan építené le magát, mivel már elvégezte a feladatát."

Oké... Mi lenne a te stratégiád?

MP pontosan tudja, hogy nem elég az ellenzék szavazóinak meghódítása, és magához kell csábítania valahogy a Fidesz nevű pszichedelikus szer bódulatban élőket is, akik a Fidesz Zseb-re vágott TV-jének emlőin nevelkednek kizárólag. Óriási hátrányban van!

Ugyanakkor nem szabad elvesztenie a baloldali szavazók bizalmát se, de csalogatnia kell a teljesen meghülyített fideszeseket is, akik lazán beszopnak bármit az ilyen Mandineres oldalakról akár:

[link]

Totál idiótaság az egész! Világosan leírja, hogy csak két tanú van, azok is csak az utolsó pillanatokat látták, és közben mégis MP órákon át tartó garázdálkodásáról ír az agyatlan Mandiner és számos tanúról!!! Bármilyen épeszű ember megnézi a terhelő felvételeket, ott nincs semmi más, mint élvezettel táncoló párok.

Azt gondolná az ember, hogy az imbecillis Mandiner saját magát röhögteti ki, de nézd meg, még te is lazán átlépsz ezen trükközések felett, amiket pedig még egy végzős óvodás is körberöhögne, és ha igaza van MP-nek, és őt provokálták, akkor arra kellene jutnod, hogy a kormány-, a Mandiner, meg a többi orbános szócső itt az alávaló, és undorító, nem pedig MP, aki csak előre kiszámítható módon, megvadult tenyészbikaként védte magát, meg a hímbüszkeségtől túlméretezett egóját - igaz, valóban ostobán besétálva egy csapdába.

MP baromi nehéz helyzetben van, ezért olykor önmagának is ellent kell mondania, nincs más lehetősége! Arra nincs esély, hogy a Fideszhívők hazugságokkal torzított gondolkodását egy csapásra megváltoztassa, tehát olykor kell nekik helyeselni. Ugyanezt kell tennie a Fidesz által nem meghülyítettekkel is, de csak módjával mondhat magának ellent... Basszus! Nem fog ez másképpen menni, csak úgy, ha ide is hazudik egy kicsit (de csak kicsit, nem ordenáré Fideszes módra), meg amarra is ferdít egy kicsit (de csak kicsit, nem ordenáré Fideszes módra), és reménykedik abban, hogy ahogy a nép egyre kevésbé lesz Orbán hívő, így szépen haladhat az igazság felé.

Persze az is lehet, hogy mindez nem taktikai hazugság, hanem igazi. Akkor jól át vagyunk verve, de ha én lennék a helyében, egyszerűen én se tudnék a teljes igazsággal előjönni. Ha beleüvölteném a mikrofonba, hogy Orbán valójában Putyin hű kutyája, és a béke hangoztatása csak arra szolgál, hogy Magyarország ismét Oroszország vazallus állama legyen, akkor soha, de soha nem lenne arra esélyem, hogy Orbán hatalmát megbuktassam, és jó eséllyel inkább a síromat ásnám ezzel. Valahogy lavíroznom kellene, még akkor is, ha megundorodnék magamtól (ezért nem lennék politikus soha - kivéve, ha sokan rám szavaznak... :) ). A bizonyítékaimat túlértékelném, ha nincsenek meggyőzőek, akár nem létezőkkel is fenyegetőznék, és általában mindent eltúloznék a Fidesz szidásakor (már ha az esetükben lehet elképzelni túlzást), mert egyszerűen nincs más lehetőségem ott, ahol a Fidesz minden aljas rágalmazást bevet velem szemben és teheti ezt sokkal nagyobb anyagi háttérrel, hatalommal és emberszámmal felvértezve, és akikbe az erkölcs minimuma se szorult, ha sok pénzt látnak.

Az alábbi link néhány Megafon-os hazugságot gyűjt egy csokorba, és képtelen az ember felfogni, hogy a kezdetben feltehetően többé-kevésbé tisztességes emberek, hogy tudtak Orbánnak behódolva, a hatalom és a pénz bűvöletében ilyen mélyre süllyedni:

https://www.youtube.com/watch?v=iYRRcnXbMWo

Hogyan tudsz ilyen nyomással szemben csak tisztességesen és csak ésszerű döntéseket hozva lábon maradni?

2024. jún. 25. 16:38
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

16-

A politika mocskos dolog, MP múltja, a személyisége nálam kongatja a vészharangot.

A hatalom pontosan tudja mit akar hallani a nép, hogyan lehet megvezetni az embereket.

Ha nem is foglalkoztál régebben politikával, annyit láttál biztosan, hogy romlott a helyzet az előző kormányok alatt is (de ilyen mélységekben nem voltunk).

Ahhoz hogy itt gyökeres változások legyenek és a nép, az ország érdekei érvényesüljenek, új politikai elit kell.

Egy rövid videó, ami erről szól.

[link]

2024. jún. 25. 17:51
 18/33 Pombe ***** válasza:

@17

Köszönöm a linket, és mélységesen egyetértek az abban elhangzottakkal. Azonban nem értem, hogy a filmben sorolt kívánalmaknak miért ne felelne meg pont MP? Ő pontosan ezt csinálja és ezt is hirdeti. Most mégis hogyan kellene kinéznie annak, aki neked nem gyanús?

#17: "A hatalom pontosan tudja mit akar hallani a nép"

Hát, én a nép részeként nagyon várnám, hogy szidja az oroszokat, és ne kezdjen hantázni az EU-ról olyan visszás megnyilvánulásokat, amiket én egyáltalán nem tartok megalapozottnak. Egy halom dologban nem értek vele egyet. Az egyik ismerősöm meg szinte mindenben, a harmadik meg annyira se mint én, de rálegyint, hogy ha nincs ló, jó a szamár is... és így tovább. Mint említettem, a végletekig lehülyített magyar nép álláspontjai között kell véres verejtékkel állandóan keresnie MP-nek az állandóan változó középutat, hogy minél több szavazót állítson maga mellé. A @Kérdező szerint is önellentmondásokat gyárt, billeg... Nem gondolnám, hogy MP ezek alapján egy jól átgondolt Fideszes propagandát nyomna. Volt olyan is, hogy amit égnek álló hajjal hallgattam tőle, az egy hét múlva már a szám íze szerint hangzott el a részéről...

Hát ha a Fidesz tervezte a dumáját és a sokszor változó álláspontjait, akkor sokat romlott a propagandagépezetük, mert egy valami mindig kiválóan és olajozottan működött náluk. A kínos pontossággal megszerkesztett hazugság- és rágalomokádó gépezetük, aminek kifogyhatatlan üzemanyaga a gyűlölködés és félelemkeltés melaszos máza, a képmutatás nevű adalékanyaggal keverve, amikor már a saját keresztényiségüket is a legmagasabb rendűnek tartják a kereszténységen belül.

És pontosan honnan várod azt az embert, aki neked nem gyanús és ahhoz hasonló lendülettel tudja maga köré gyűjteni az embereket, mint MP? És meddig kell rá várni? Amíg Putyin be nem kopogtat barátságosan hozzánk, és közben rádöbbenünk arra, hogy Orbán már kiléptetett minket a NATO-ból?

Mert az oroszok jönnek felénk, és Orbán mindent elkövet, hogy nőjön az adósságunk mind Oroszország, mind Kína irányában, nemde?

Még mindig nem értem, hogy mi a jó a Fidesznek abban, hogy szidja őket MP, mint a bokrot, és folyamatosan hallhatjuk, hogy milyen szarul áll az ország ebben, abban amabban, hogy a szabad sajtó és média már szinte minden szegmensében az Orbáné...stbstb.

Hogyan képzeled azt el, hogy ebből Orbán magának tőkét kovácsol és ettől szerez több szavazót? Ilyen bulizós hírekkel tönkreteszi MP nevét, és akkor majd azok akik elkezdtek hinni MP-nek, és folyamatosan rádöbbennek az Orbáni rezsim undorítóságára, majd ezután fáradtan Orbánra szavaznak? Azért ennyire még a magyarok se hülyék! Ha meggyőzték őket valamiről, vagy gyanakvóvá tették, akkor már nem fognak Orbánra szavazni, akárhogy bukik el MP, akár megtervezetten is. Vagy végül lesznek viták, és MP fáradt ripacsként mindenről elismeri, hogy a Fidesznek volt igaza? De Pandora szelencéje már kinyílik addigra, és nem lehet az igazságot valami ostoba érveléssel elfedni, akármennyire is fog hülyén viselkedni MP, és azonnal ki fog lógni a lóláb.

Ha MP csak szerepet játszik, akkor a Fidesz iszonyatosan kockázatos játékba kezdett:

[link]

Idézve: "Földcsuszamlás Budapesten...Nagyon komoly győzelmet aratott az ellenzék Budapesten."

És mint mondtam, máshol is drasztikusan csökkent az előnyük. És minek csinálta ezt a Fidesz, amikor nemrégiben is elsöprő győzelmet arattak? Direkt ki akartak szúrni magukkal MP képbe helyezésével?

@17: "a személyisége nálam kongatja a vészharangot."

Min alapul a vészharang működésed??? :) - és hogy kéne kinéznie a mostani választási helyzetnek ahhoz, hogy az a harang ne kongjon benned? És az Európai Néppártban, meg Manfred Weberben miért nem harangoznak? Sőt, tök lelkesek MP-vel kapcsolatban...

2024. jún. 25. 21:12
 19/33 Pombe ***** válasza:

@17

Sőt... ezen az alapon azt is képzelhetnéd, hogy én is csak Fidesz ügynök vagyok, aki alattomosan MP előtt teszi még járhatóbbá az utat a Fidesz nagy örömére... :D

2024. jún. 25. 21:18
 20/33 Pombe ***** válasza:

@17

Vagy fordítva...

Te vagy a Fidesz ügynök. :D

A Fidesz fél MP-től, és el akarja hitetni, hogy MP valójában Fideszes, és így akarják jobb híján kiütni a nyeregből. Ez se rossz taktika, nem? :D

2024. jún. 25. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!