Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz az, hogy Magyar Péter...

Igaz az, hogy Magyar Péter nem akarja elszámoltatni a fideszes bűnözőket? Akkor mégis mi értelme rá szavazni?

Figyelt kérdés

Én a februári botrány óta az első perctől támogattam Magyar Pétert, nagy reményeket tápláltam irányába azok után hogy láttam mennyi embert megmozgat és hogy szembemegy a Fidesszel, és konkrétan a szavazatommal is támogattam őt.

És erre most nemrég olvasom itt az egyik kérdés alatt, hogy amúgy Magyar Péter azt nyilatkozta, hogy nem áll szándékában elszámoltatni a Fideszt.

Ez most komoly? Ezért volt a nagy kormányváltós hype, a nagy reménykeltés, a nagy turné? Hogy ha tényleg oda jutnánk hogy kormányváltás lenne, akkor simán szabadon hagyná Orbánt és haverjait a sokezermilliárdos ellopott vagyonnal elsétálni, és sem a lopásokért, sem a gyűlöletkeltésért, sem a jogállam lebontásáért és az ezernyi elkövetett bűncselekményért, visszaélésért nem vonná felelősségre egyikőjüket sem?

Ez komoly? Akkor mégis mi értelme Magyarra szavazni, ha Orbánék nem lesznek elszámoltatva? Ezek szerint mégis azoknak volt igaza, akik azt mondják hogy a Fidesz beépített embere, és csak az ellenzék kinyírása volt az egyetlen feladata, amit ügyesen el is végzett? Én csomószor legyintettem arra ha valaki ezt mondta, ostobának néztem őket, és most kiderül hogy nekik van igazuk?

Úgy érzem becsaptak és elárultak, méghozzá csúnyán. Ti ezek után szavaznátok még Magyar Péterre?

jún. 14. 01:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
De el fogja számoltatni.
jún. 14. 01:13
 2/17 anonim ***** válasza:
17%
az összes politikust, vagyonvizsgálat lesz, visszaveszne az ellopott közpénzt
jún. 14. 01:14
 3/17 felkelhetetle ***** válasza:
85%

Nem mondott olyat, hogy nem lesz elszámoltatás.

Azt viszont, többször hangsúlyozta, hogy Orbánék nem hülyék, gondoskodtak róla, hogy jogilag ne lehessen belekötni abba, amit csinálnak, ha kell átírják az alaptörvényt is seperc alatt.

Egyetlen dologgal lehet őket megfogni, ha nem tudnak elszámolni a vagyonuk forrásával, de ha már nincs is az a pénz az országban akkor ennek a regénynek is annyi, márpedig ők hülyék lennének itt tartani.

Neki is könnyebb lenne elszámoltatást ígérni, de az ebben a formában átb.aszás lenne, mondta is hogy nem szereti ezt a szót, amivel már jópáran hittegeték az embereket úgyhogy már nem fogékonyak rá.

jún. 14. 01:31
 4/17 felkelhetetle ***** válasza:
81%
*reménynek
jún. 14. 01:31
 5/17 anonim ***** válasza:
21%

Miért számoltatna el bárkit is? :D

Egy nőverő, ugyanolyan tolvaj senkiházi, mint bárki más.

Maximum nagyobb örömmel nézegetik az emberek, mint a puhos Orbánt.

"Akkor mégis mi értelme rá szavazni?" - Mint bárki másra: semmi.

jún. 14. 01:53
 6/17 anonim ***** válasza:
61%

"Én a februári botrány óta az első perctől támogattam Magyar Pétert"

Hogy lehet egy ilyen hazudós, nárcisztikus, manipulatív, nőterrorizáló bűnözőt támogatni? Tényleg nem látjátok, ki ez az ember?

Nem fog ő elszámoltatni senkit sem, sosem lesz akkora hatalma.

jún. 14. 05:51
 7/17 anonim ***** válasza:
49%
Kedves kérdező, te is a tömegpszihózis áldozata lettél, mint az a rengeteg más ember is. Magyar Péter nem egy jó ember. Láttad, mit csinált a múltkor az ATV-ben? Nem szabad rá szavazni.
jún. 14. 06:16
 8/17 anonim ***** válasza:
26%

Hiába várjátok, hogy egyik politikus elszámoltassa a másikat, M Péter is az Orbán-Gyurcsány rendszer haszonélvezője.

Mi szavazók tudjuk elszámoltatni őket.

Ilyen módon : [link]

jún. 14. 07:00
 9/17 anonim ***** válasza:
32%

Kedves képviselő társak....

Boldog Karácsonyt kívánok!

-Orbán Viktor-

Ember, most jövök a templomból!

-Orbán Viktor-

Fake News!

-Orbán Viktor-

Értelmes interjút ellenzéki lapnak 10-en egynéhány éve nem adott.

Miről beszélünk? Az hogy Magyar Péter ott hagyta Rónai Egont mint kutya a szarát, semmit nem jelent.

jún. 14. 09:34
 10/17 anonim ***** válasza:
55%

Mielőtt valaki azzal érvelne, hogy Orbánt a karácsonyi mise után zaklatták, seni más se adott volna interjút, meg zaklatják, üldözik. Talán ha nem bújkálna, elérhető lenne, és nem csak hazai pályán a Kossuth Rádióban adna "interjút" ami inkább csak alákérdezés, szinte biztosan előre egyeztetett témák szerint, ami a kormánynak kedves és az ő narratívájukat erősíti, akkor senki se kergetné meg ugrana elé a legalkalmatlanabb pillanatokban.

Az nem baj, ha Orbán nem nyilatkozik. Magyar Péter felállt és kisétált az baj.

jún. 14. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!