Jön a Tisza-Megafon?
Magyar Péter mai Facebook-posztjában kifejtette, hogy ő közvetlenül akar kommunikálni az emberekkel, nem pedig a Gyurcsány- és az Orbán-médián keresztül. Olyan médiát akar, amit ő szervez meg. Amiben ő dönti el, hogy mikor, miről és mit mond. Amiben nem kap olyan kérdéseket, amelyek esetleg kellemetlenek is lehetnek számára. Olyan stábbal, amely egytől egyig megbízható Tisza-szavazó.
Előre várom azt a pillanatot, amikor Magyar a Fidesszel egyforma szavazatot fog leadni egy csomó kérdésben, majd meghívják a BBC-be, és elmondja kb. ugyanazt, amit anno Varga Judit. Izgalmas éveknek nézünk elébe.
Nekem sok bajom van a NER-rel, ezért nem szavazok sem a Fideszre, sem a Tiszára. Neked nyilvánvalóan semmi problémád nincs a NER-rel.

Nem szavazok kis pártra sem. A Tisza-szektára ugyanabból az okból nem szavazok, mint a Fideszre: nem szeretem a NER-t. Neked a NER szemmel láthatóan bejön.

Itt egyedül az kedvez a Fidesznek, ha az általa felépített "ellenzéki" pártra szavaznak az emberek.

Nekem van problémám a NER-rel, neked pedig semmi problémád nincs a NER-rel. Akkor melyikünk a fideszes?

Jó, akkor felteszem kérdés formájában, hátha így megérted: Mi a problémád a NER-rel? de

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!