Tudnátok mesélni a Gyurcsány korszakról milyen volt?
Figyelt kérdés
Nagyon sok embernek rossz élményei vannak, ha nem így lenne nem lenne ennyi 2/3.
Tudnátok sorolni pár dolgot hogy mit szenvedtetek meg a Gyurcsány éra alatt? Mi vett el tőled? Mi az ami miatt zsigerből elutasítod őket?
Én 8 éves voltam, nem emlékszem sok mindenre, de szüleim jól belém nevelték hogy Gyurcsányra és társaira sosem szavazzak. Emiatt ösztönösen mindig undorodtam tőlük. Most is, mert látom hogy kampányolnak, de érdekelne miket csináltak. Köszönöm!
A Rákosi korszak felüdülés volt Gyurcsányhoz képest!!
Vizitdíj!!! Akinek nincs pénze ne gyógyuljon.
IMF hitelek sokasága. Még most is nyögi az ország.
Egypártrendszer
Gazdasági világválság
Jobboldali emberek ellehetetlenítése.
Óriási infláció.
Soroljam tovább?
jún. 17. 21:06
2/58 A kérdező kommentje:
Ezeket én is tudom, de neked milyen személyes károd lett belőle?
jún. 17. 21:08
3/58 anonim válasza:
Az hogy halál félelme volt az embernek nap mint nap. Ha kiderült hogy nem vagy MSZP-s el lettél lehetetlenítve.
jún. 17. 21:10
4/58 anonim válasza:
Hónapról hónapra éltünk. A rezsi elvitte a fizetésem felét. Sokszor csak késve tudtam befizetni. Ha valami tönkrement (hűtő, mosógép), hónapokig spórolni kellett, hogy újat vehessen az ember. Nyaralni egyik évben sem tudtunk menni.
jún. 17. 21:17
5/58 anonim válasza:
Nincs róla mit mesélni, akkor Gyurcsánynak hívták a főhülyét, most másnak. A mindennapokban nem ez a lényeges, az alapvető emberi természet mindig ugyanaz. Gyurcsányék töketlenkedtek, a Fidesz-KDNP viszont arrogáns agresszivitással hozza meg a marhaságnak minősülő rendelkezéseit.
jún. 17. 21:17
6/58 anonim válasza:
Akkoriban mindenki a Fideszt szidta.
jún. 17. 21:27
7/58 anonim válasza:
Tőlem legfeljebb csak Orbán vett el ezt-azt.
jún. 17. 21:30
8/58 anonim válasza:
Nyugodtabb volt a közélet, demokratikusabb az egész politikai berendezkedés. Ezen kívül sok tekintetben a régi posványban volt ragadva az ország, egy csomó mindent nem fejlesztettek.
Ezen felül akkor gondolták ki az EU-s pénzek lenyúlásának módszereit az MSZP-s politikusok, amit aztán eltanultak tőlük a fideszesek.
jún. 17. 21:54
9/58 anonim válasza:
Azért az őszödi beszéd egy fordulópont volt, ezt elmondhatjuk. Ki tudja milyen lett volna 2006 után, ha nem szivárog ki!
jún. 17. 21:57
10/58 anonim válasza:
Éltem vidáman. Szakmával kerestem nettó 180-200-at. Nem volt semmi agymosó propaganda. Fidesz nem nyúlja le, az emberek többsége már látná, mennyi van félre téve a nyugdíjára. Különben Gyurcsány jót akart, de rossz emberekkel vette magát körül gyenge volt rendet tartani közöttük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!