Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány miért nem ítélte el...

Gyurcsány miért nem ítélte el az oroszokat amikor azok megtámadták grúziát?

Figyelt kérdés
jún. 16. 11:22
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

[link]

A WikiLeaks-iratokból kiderül, Gyurcsány Ferencet nem zavarta Grúzia orosz lerohanása

A Magyar Nemzet cikksorozatának legújabb részéből kiderül, az USA budapesti nagykövetsége szerint 2008-ban Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök mélyen hallgatott a Grúzia elleni orosz támadásról.

jún. 16. 11:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert ő volt a miniszterelnök?
jún. 16. 11:24
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

Azért, mert jóban voltak.

A nagy "demokrata" USA szolga országok sem ítélték el az amerikai beavatkozásokat.

jún. 16. 11:31
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerencsére, volt akkor valaki, akit nagyon zavart, mára ő lettt a miniszterelnök.
jún. 16. 11:36
 5/19 anonim ***** válasza:
6%
Követte a nyugati trendet amikor elfelejtette elítélni az oroszok agresszióját.A globalisták engedélye nélkül pedig egyedül nem mert nagyon ugrálni.
jún. 16. 11:45
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

2008???

Tudod milyen évet írunk most kérdező?

2024

jún. 16. 11:50
 7/19 A kérdező kommentje:

4.

De akkor az nem probléma neked, hogy Gyurcsány az ország vezetőjeként nem ítélte el az oroszok agresszióját !?

jún. 16. 11:53
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem vagyok Gyurcsány Ferenc szavazója, nem értem, hogy ez miért jelentene nekem bármit is.

Az számit, ami ma van, nem, ami majdnem 20 éve volt.

jún. 16. 11:57
 9/19 A kérdező kommentje:

8.

Akkor nem értem, hanem vagy a szavazója akkor miért véded körmöd szakadtáig?!

jún. 16. 12:00
 10/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy a mait támadom, semelyik nyelven sem jelenti azt, hogy a másikat védem.
jún. 16. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!