A Turul szimbólummal pl amit a Kovács Gergő most el akar vitetni a hegyvidékről azokkal mi pontosan a probléma?
40
Hülye vagy. Maguk a zsidók mondják hogy nem vallás kérdése, hanem ha az anyád zsidó, akkor te se lehetsz más. Ha vallási kérdés lenne, bárki átkeresztelkedne zsidóvá, de nem.
Bizony, hgy tök idegen nép, közelkeleti, nem európai, és nem is voltak "részei" Monak. Mindig külön egyezségeket kötöttek minden birodalommal, kiszolgáltak minden hatalmat.
A zsidóknak az az anyanyelve, ahol éppen élnek, nekik ennyi.
42 Ne te dontsd mar el mas helyett hogy minek erzi magat! A zsidok sem donthetik el mas zsidokrol hogy minek erezzek magukat.
Radnoti, Karinthy, Orkeny nem resze M.o-nak. Most a Fizikusokat , matematikusokat direkt nem sorolom fel.
Igen, tok idegen nep:
Radnoti:
"Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, gyerekkorom messzeringó vilaga"
Karinthy:
És ha virágot láttam nyílni a pilisi hegyekben vagy a Kárpátokban, tudtam, hogy a virág nekem nyílt. És ha idegen emberrel beszéltem, és az idegen ember dicsérte a lánchidat és a Dunát és az aggteleki cseppkőbarlangot és a dobsinai jégbarlangot és a Vaskaput és a Balaton vizét – akkor lesütöttem a szemem és zavarba jöttem, mintha engem dicsérne.
Es meg te hulyezel masokat...
Aki itt magyarellenesnek erzi a madar elmozditasat az ugye tudja, hogy az aldozatoknak allit emleket es nem masnak. Az aldozatok leszatmazottai pedig jeleztek hogy nem szeretnek a madarat mert ez igy visszas. Raadasul a gyilkosok nevet is felvestek ra mert Pokorni is zsivany.
Ne akarjon mar itt nagyobb magyar lenni senki mint a leszarmazott hozzatartozok. Vegyetek mar a faradsagot hogy utananeztek ,hogy mi tortent OTT, ha mar IDE bofiztek.
43.
Az, hogy valaki minek MONDJA magát, kinek ADJA ELŐ magát, az semmit nem jelent zsidó genetikum esetében. Logikus, hogy ahol él, abból a lokalitásból él meg.
Hogy mit hogyan, miről ír, az sem számít ugyanezen okból.
De NEM ez a téma.
46. Vegulis akkor szerinted a lenyeg nem szamit. Az,hogy ezer szallal kotodik ide es a magyar kulturahoz es ezt tekinti otthonanak? Nem szamit az sem hogy ezerszer jobban ismerte a magyar nyelvet mint te?
Mutasd mar meg nekem legy szives a csaladfadat! Lassuk a te magyar "genetikumodat." ???
46
NEM ez a téma. Ha új kérdésben EZ lesz a téma, lehet beszélni róla.
Arról, hogy KIKNEK MI a lényeg.
És személyeskedés nélkül.
49.Te vagy aki "Zsido genetikumot" emlegetsz aztan mikor a sajatodat kerik szamon es radobbentel,hogy max. nagyanyadig ismered a szarmazasod mar inkabb a madarrol beszelgetnel.
Nem a genetika teszi a magyart. A "genetikum" meg foleg nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!