Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Turul szimbólummal pl amit...

A Turul szimbólummal pl amit a Kovács Gergő most el akar vitetni a hegyvidékről azokkal mi pontosan a probléma?

Figyelt kérdés
Én olyat hallottam,hogy mint pl a Római birodalomnál a horogkereszt nálunk az a Horthy-Szálasi korszakban nyert nagyon rosz értelmet de hogy van tehát?

jún. 16. 00:23
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
74%

Ha a magyarság és a nemzettudat egy turulszobron múlik akkor tényleg nagy a baj...

Ne mondja nekem senki, hogy akkora jelentősége lenne annak, ha egy negatív töltetű szobor átkerülne egy szoborparkba.

jún. 17. 22:29
 32/57 anonim ***** válasza:
31%

Csak azért negatív töltetű, mert anno felavatásakor pár szdsz-es politikus ezt magyarázta bele. Odáig érdekes módon senki sem turulozott.

jún. 17. 22:34
 33/57 anonim ***** válasza:
14%
#31 Ha negatív töltetű lenne, akkor nem lenne nagy jelentősége. De ez pozitív töltetű, kivéve persze annak, aki gyűlöli a magyarokat.
jún. 18. 07:48
 34/57 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem hogy lehet számodra magyar gyűlölő olyan aki gondol honfitársai érzéseire és fontosabbnak tartja az áldozatok tiszteletét egy kitalált madárnál. Kicsit túl lett tolva ez a turul szimbólum kultusz… lassan már bálvány.

Át kell tenni szerintem másik helyre, semmi kárt nem okoznánk ezzel.

Persze ez majd a hegyvidék lakóitól függ majd.

jún. 18. 09:12
 35/57 anonim ***** válasza:
21%
Kutyapàrtiak magyargyűlõlõk. Nem szeretem ezt a szòt hasznàlni, de sajnos ez az igazsàg. Beszèlgettem egy pàrttagukkal õ a magyar zàszlót is lecserèlnè,mert szerinte az egy fideszes jelkèp.
jún. 18. 12:50
 36/57 anonim ***** válasza:
14%
#34 Magyarországon a magyarok érzései számítanak elsősorban, nem a te honfitársaidé. Már mondtam, hogy ha utóbbira vágysz, költözz Izraelbe a tieidhez.
jún. 18. 13:26
 37/57 anonim ***** válasza:
76%

#36 ha valaki zsidó származású, de magyar állampolgársággal rendelkezik az ugyanúgy magyar ember, mint te. Ha te ezt nem fogadod el, akkor pont te vagy magyar utáló.

És megjegyzem, én nem vagyok zsidó származású.

jún. 18. 14:04
 38/57 anonim ***** válasza:
60%

#38 ja hogy antiszemita vagy, így már minden érthető.

Lehet nem hiszed, de még az szép nagypapám is magyar volt. Szóval nem jó a “zsidó radarod”.

jún. 18. 14:41
 39/57 anonim ***** válasza:
20%
#40 Ja, mert szerinted az állampolgárságtól magyar valaki. A valóságban viszont nem.
jún. 18. 14:44
 40/57 anonim ***** válasza:

Így igaz. Aki zsidó, de magyar az anyanyelve az attól még magyar. Ugyanis a zsidóság vallási kérdés elsősorban.

Tehát ha tetszik ha nem, attól, hogy zsidók, még ugyanúgy a magyar nemzet részei. Sajnos a cionizmus borzasztó károkat okozott ebben, mert sokakkal tényleg elhizette, hogy zsidónak lenni valamiféle totál különálló idegen nép. Holott a cionizmus előttig a zsidók évszázadokig részei voltak Magyarországnak.

Pont emiatt nem értek egyáltalán egyet a Turul lebontásával, mert az azt az üzenetet közvetítené, hogy a zsidók nem részei a magyar nemzetnek és számunkra a magyar szimbólumok idegenek.

jún. 18. 18:08
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!