A Turul szimbólummal pl amit a Kovács Gergő most el akar vitetni a hegyvidékről azokkal mi pontosan a probléma?
#11 értem… tehát az antiszemitizmus vette el a józan eszed. Mindent értek.
Amúgy nem vagyok izraelita származású ha érdekel.
Rosszabb jövőt!
A turul magyar jelkép, a legfontosabb. Nem lett bemocskolva.
Ha az embereket kérdeznék meg, akkor akármit megszavaznának, a boszorkányok megégetését is. Lehet hogy 1 év múlva máshogy döntenének. Kérdezzük meg őket évente, és állítsuk fel és távolítsuk el évente? Főleg hogy itt keltették a gyűlöletet a Kétfarkúak meg magyarellenes erők Gyiloosok emlékműve és hasonló beteg dolgokkal.
Nevetséges hogy számodra legfontosabb a turul… fontosabb mint magyar emberek érzései?
Nagyok szekta duma amit itt letolsz.
A demokrácia is egy szép jelkép és dolog, de a fidesz óta inkább csak negatív jelzőként használható magyarország esetében.
Itt nyilván a turul se a csodaszép ősi magyar mondákat képviseli és akik tüntetnek az elmozdítása ellen azok is mind bakancsos, fekete ruhás, tarkopasz, kántáló és menetelő emberek. Nem igazán látom, hogy történészek vagy magyar szokásokat gyakorló közösségek tüntetnének.
A demokráciát is be kell tiltani.
Mert az USA a demokrácia nevében mészárolt le milliókat a Közel-Keleten. Nyilvánvalóan itt nem az ógörög demokráciára gondolnak, hanem arra amely kezéhez milliók vére tapadt.
Így nyilvánvaló, hogy ezen logika alapján a demokráciát is be kell tiltani.
Sőt! A kereszténységet is véglet tiltani kellene, ugyanis a zsidókat kivégző nyilas főtiszt is magát "áldozópapnak" nevezte, azaz a meggyilkolt zsidók iránti tiszteletből be kell tiltani a kereszténységet is. Eleve miféle kegyeletsértés, hogy templomok vannak annak az épületnek az 50 kilométeres körzetében ahol anno ártatlan zsidók ezreit kínozták??
Nekem az összes zsidó ismerősöm kőkemény fideszes volt.
Egyébként meg életemben nem szavaztam a fideszre, de érvek helyett az fideszezésen kívül nem is vártam mást tőletek.
Továbbra sem értem, hogyha a Turul szobor rossz, mert a nyilasokon volt Turul szimbólum, akkor miért ne kellene a kereszténységet is betiltani, amikor maga az egész Nyilaskeresztes Pártnak a szimbóluma egy kereszt volt? Emberek haltak meg miközben ezek a gyilkosok kereszt szimbólumot viseltek a karjukon! A kereszt nem bánt senkit? Nem kellene inkább azokat betiltani amikor magának az egész Nyilaskeresztes Pártnak az volt a fő szimbóluma?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!