Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Turul szimbólummal pl amit...

A Turul szimbólummal pl amit a Kovács Gergő most el akar vitetni a hegyvidékről azokkal mi pontosan a probléma?

Figyelt kérdés
Én olyat hallottam,hogy mint pl a Római birodalomnál a horogkereszt nálunk az a Horthy-Szálasi korszakban nyert nagyon rosz értelmet de hogy van tehát?

2024. jún. 16. 00:23
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
64%

Kicsit röhejes ez az egész. Majd az ottlakók szavaznak róla és eldöntik. Ne mi akarjuk már eldönteni, hogy kinek hogy kellene éreznie. A 'legrosszabb' esetben a turul átrepül máshova és ott éldegél tovább. Senki sem akarja megölni szerencsétlent csak egy számára is kellemesebb környezetben élhetne tovább.

Az empátia nem a szélsőjobb erénye, ezt mondjuk eddig is tudtuk...

2024. jún. 17. 07:41
 22/57 anonim ***** válasza:
27%
Isten őrizz hogy szavazzon róla az a csőcselék, aki megválasztotta ezt a magyarellenes kétfarkút. Ha azt mondja, hogy távolítsák el, arra szavaznak. Ez nem így működik, nem hülyéknek kell erről dönteniük. Akik megnéztek egy a magyarellenes 444 vagy mi által készített videót a témáról, és már történésznek hiszik magukat. A turul magyar, nem nyilas jelkép, és magyarok vagyunk. Aki mást mond, az hazudik. Ezt normális szakembereknek (nem Ungvaryknak) kell eldönteniük. Ahogy Károlyi vagy Nagy Imre szobornak sem kellett volna lennie egy szakember szerint.
2024. jún. 17. 07:56
 23/57 anonim ***** válasza:
57%

#24 jólvan zsebnácika menj innen, már túltárgyaltuk. Nem akarod megérteni a probléma okát, csak kötekedni és provokálni akarsz.

Rosszabb jövőt!

2024. jún. 17. 08:05
 24/57 anonim ***** válasza:

Semmivel sem másabb, mint a ti párhuzamotok.

Pl ha az én érzékenységemet zavarja a kereszt, mert róla az élve elégetett katharok és meggyilkolt táltosaink jutnak az eszembe, akkor miért ne lehetnénk tekintettel pl az én érzékenységemre is és vegyünk le mindenféle kereszt szimbólumot?

Nem tudtam, hogy mindenki automatikusan szélsőjobbosnak számít, aki nem akarja lebontani a Turult onnan.

Személy szerint én nagyon sajnálom az áldozatokat és őszinte részvétem a hozzátartozóiknak. Ha esetleg van itt valaki akinek az elődei közül valakit a nyilaskeresztesek öltek meg, részvételem.

Viszont gyomorforgatónak tartom azt, hogy liberálisok mások helyett döntik el, hogy ki mit zavar. Illetve az is felháborító, hogy ártatlan emberek halálát saját önző politikai érdekükre használják fel arra, hogy direkt hergeljék a közhangulatot. Ez nem más mind kegyeletsértés, meggyalázzák azoknak az embereknek az emlékét. Mert ezzel kb azt üzenik, hogy ők nem részei a magyar nemzetnek és tőlük idegenek a magyar szimbólumok (a Turul magyar szimbólum, semmi köze a nyilaskeresztesekhez, ennyi erővel miben más mint pl a piros-fehér-zöld? Azt is használták a nyilasok nem?).

Remélem a liberálisok majd egy nap belátják, hogy a zsidók is ugyanúgy a magyar nemzet részei és nem egy idegen valamik akiket zavarnak a magyar szimbólumok. Mindik is a magyar nemzet részei voltak, és lesznek is. Hiába ez a liberális hergelés.

2024. jún. 17. 13:10
 25/57 anonim ***** válasza:
#24 én szívesen vennék WC papírt amin Turul madarak vannak és csak azt használnám.
2024. jún. 17. 13:39
 26/57 anonim ***** válasza:
#25 Kibújt a szög a zsákból, hogy a valódi motivációd a magyargyűlölet.
2024. jún. 17. 14:36
 27/57 anonim ***** válasza:
#26 kibújt a szög a zsákból, hogy jobban szeretsz egy nem létező madarat a honfitársaidnál.
2024. jún. 17. 14:42
 28/57 anonim ***** válasza:

Persze, hogy az. Személyes tapasztalatból írom, hogy még azok akiknek konkrétan meggyilkolták az elődeiket a fasiszták, még ők sem annyira ellenségesek és magyargyűlölők. Ezeknek a kis fotelhuszár liberálisoknak nagyrészt az égvilágon semmi közük sincs az egészhez, de mégis mások nevében arcoskodnak, ebben az SJW szerepben élik ki a kis semmi életüket. Láttak meg olvastak valami ballib blogot és most azt hiszik magukról, hogy ők a nácizmus elleni harc nagy éllovasai és zsidók felkarolói. Miközben lefogadom, hogy egyikük sem volt se zsinagógában és még Tórát sem tudna olvasni eredetiben héberül (szemben pl velem).

Nagyon jó lenne ha hagynánk békében nyugodni azokat az ártatlan embereket és háborgatni és hergelni ellenük pusztán ideiglenes liberális politikai érdekek miatt. Szomorú, hogy idáig süllyedt a politika a liberálisoknak, hogy a soá alatt meggyilkoltakon akar nyerészkedni.

2024. jún. 17. 17:20
 29/57 anonim ***** válasza:
*és nem háborgatni
2024. jún. 17. 17:21
 30/57 anonim ***** válasza:

“Tórát sem tudna olvasni eredetiben héberül (szemben pl velem).“

Kamugép. :D Maga Adolf Eichmann tanított, mi?

2024. jún. 17. 18:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!