Ha megalakulna a Nemzeti Ellenállási Mozgalom egy olyan helyzetben, ahol az országot éppen megpróbálnák eladni az oroszoknak, te csatlakoznál?
Figyelt kérdés
Tehát a helyzet úgy nézne ki a még csak fiktív helyzetben, hogy miután Ukrajna kapitulál, a kormány elkezdi kiléptetni az országunkat az EU-ból és a NATO-ból, és egy Oroszországgal kooperáló pályára próbálnák állítani az országot. Gyorsan kötnének is egy paktumot az oroszokkal, amiről nem is tudnánk sokat. De sejteni lehetne hogy egy Belorusz mintájú hatalmi paktum kötetett, ami garantálja a jelenlegi vezetés hatalmát akár orosz csapatok által is.
A választásokat félő teljesen elcsalnák, következmények nélkül.
Ebben a helyzetben egy fegyveres félkatonai szervezet alakulna polgárháborús helyzettel fenyegetve az országot.
Te mit tennél?
ma 00:50
A kérdező szavazást indított:
Meghúznám magamat jól, lesz ami lesz
Kifejezetten támogatnám az ország csatlakozását a dicsőséges orosz blokkhoz
Kormánypárti vagyok, de még én is csatlakoznék az ellenálláshoz
Ellenzéki vagyok, és csatlakoznék az ellenálláshoz
Nem vagyok alkalmas harcra, pedig támogatnám az ellenállást
2 szavazat
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!