Hogy tudott így beégni Magyar Péter Gulyás Márton
műsorában?
Figyelt kérdés
Korábban MP-t egy felkészült, hiteles politikusnak tartottam, de itt a műsorban csak összevissza beszélt, nem a kérdésekre válaszolt, hárított. Hatalmas csalódás ez, pedig azt hittem végre jön egy hiteles ellenzéki szereplő. Lehet vissza kell térnem a kétfarkúakhoz ezután.
Máskor is összevissza beszél és nem a kérdésekre válaszol. Nálad most oszlott fel a szerelem rózsaszín köde.
ma 01:19
2/10 anonim válasza:
"Korábban MP-t egy felkészült, hiteles politikusnak tartottam" mégis mi alapján???
ma 01:39
3/10 anonim válasza:
Nem ért az semmihez. Csak a szaja jár.
ma 01:54
4/10 anonim válasza:
A Tisza fanatikusok szerint meg pont a Marci égett be, hovatovább egyből fidesz-bérenc lett szegény :D Hozzátenném hogy az egyik legbalosabb platformról beszélünk itthon :D Ebből is látszik hogy nem különböznek annyira a Tisza és a Fidesz szavazók, legalábbis mentalitásban. Aki nem velünk, az ellenünk... bárki bármilyen kritikával meri illetni a félistenüket az egyből köcsög libsi, vagy éppen mocskos fideszes. És ez a két legesélyesebb párt, hát szép kilátások...
ma 02:59
5/10 anonim válasza:
4
Nem a redditből kell kiindulni. Ott akkor is köpködtek rá amikor az agykárosult MZP karakteröngyilkos lett mert egy egyszerű kérdésre se tudott válaszolni. MP elmebeteg és ez egyre többek számára világos.
ma 03:17
6/10 anonim válasza:
Mert mi történt?
ma 03:59
7/10 anonim válasza:
Kormányozni is így fog majd. Én már csak ezért is elmegyek szavazni, hogy ne tudjon nyerni.
ma 04:00
8/10 anonim válasza:
Nem a redditből, az élő adás alatt 10-ből 9 komment arról szólt, hogy Marci csak provokál, meg hogy biztos megvették őt is... de ennek ellenére az istenük rendíthetetlenül állta a sarat.
Eddig is nyilvánvaló volt hogy MP nem viseli el a kritikát és bármilyen a komfortzónáján kívül eső kérdésre egyből támadással reagál. Ugyanilyenek a hívei is. Igen, HÍVEI! Már-már ijesztő az a fajta személyi kultusz ami most őt körbelengi.
ma 04:10
9/10 anonim válasza:
Végülis a Fideszesek is így szoktak reagálni.
Nincs ebben semmi meglepő. Közöttük szocializálódott.
ma 05:29
10/10 anonim válasza:
8
Az csak a reddites incelkommandó volt. Nem kell őket komolyan venni. Véleménybuborékban élnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!