Miért van az, hogy a "gyermekvédő" baloldaliak támogatják az abortuszt és ők vannak a legjobban felháborodva, ha betiltanák?
Nem ellentmondásos egy kicsit?
Gyermekek védelméről beszélnek, miközben korábban tüntettek azért,hogy ne tiltsák be a magzatgyilkosságokat?
Nem provokálni szeretnék, csak érdekelne, miért van ez az ellentmondás.
Hogy fér össze a kettő?
80 arra lett volna szükség, hogy észhez térítsék.
Bármilyen példát is hoz fel bárki, attól még hagyni, hogy kisgyerekek szexeljenek, felelőtlenség, súlyos hiba.
#81 Te kevered azt hogy a törvény nem bünteti azzal, hogy hagyjuk, hogy megtegyék.
A mi társadalmunkban nem elfogadott ha túl fiatalok folytatnak szexuális életet. De ez a szülők dolga, hogy a gyereküket ennek megfelelően neveljék és megpróbáljanak gondoskodni arról, hogy ne tegyék meg.
A törvényben a korhatár nem azt jelenti, hogy 12 évesen már a gyerekek szexeljenek, hanem hogy nem bünteti őket meg a törvény ha megteszik.
Ahogy elnézem egy ember bűnét egy egész pártra rákenni elterjedt szokás.. Le is mondott a rohadék szerencsére. És hogy ne legyen félreértés Fideszes vagyok. De NAGYON örülök hogy Katalin már nincs a helyén..
Egyébként pedig a gyermekvéfelmi törvényt sem akarta sok ember a baloldalról megszavazni.. De ezt a szőnyeg alá söprik mert nem mutat olyan jól.az abortuszt nem venném a témába, de azt megjegyezném hogy kétszínű az egész dolog mindkét fél részéről
Utsó, te most a gyermeket akarod büntetni, ha szexelni van mersze?
Egyszerűen a kortársai között kell tartani (úgy, hogy minden idősebbnek megtiltjuk hogy a gyermekhez nyúljon).
85 a szülőt azért, mert hagyta, és a gyereket is, mert nincsen elég esze. Se idősebb ne nyúljon úgy egy kisgyerekhez, se kortárs. Egy pici gyereknek nem való a szex.
Talán akkor lennék hajlandó elnézni, hogy a nálam több, mint 15 évvel fiatalabb gyerekek szexelnek, ha tökéletesen fel lennének világosítva, és teljes mértékben tisztában lennének az esetleges következményekkel.
De ugye a rendszerünk rossznak tartja a felvilágosítást, a gyerekek sokszor pedig még a tizenéves koruk végén sem képesek védekezni.
“ 85 a szülőt azért, mert hagyta, és a gyereket is, mert nincsen elég esze. Se idősebb ne nyúljon úgy egy kisgyerekhez, se kortárs. Egy pici gyereknek nem való a szex.”
Korban ki számít nálad pici gyereknek?
Nem lehet hogy csak a személyes sikertelenséged miatt akarsz mindenkin bosszút állni? Te magad írtad, hogy későn volt neked az első.
És a gyermeknek milyen büntetés legyen? Kasztrálás, vagy inkább halálbüntetés?
87 amit írtál, az egy baromság. Manapság már 10-11 évesen menstruálnak a kislányok, az pedig nagyon korai.
88 pici gyereknek számít az, aki kiskamasz, 10-14 éves kor között még mindig kisgyerek, bár szerintem még utána pár évig is gyerek még.
Nem, nem lehet. Ugyanis az, hogy és huszonévesen adtam oda a szüzességemet, az egy döntés volt. Dönthettem volna úgy, hogy 14 évesen szexelek az akkori barátommal, de nem tettem, mert már akkor is tudtam, hogy ha valakivel szexelni fogok, az legyen tisztában legalább azzal, hogy ha nem védekezünk óvszerrel, akkor terhesség lesz a vége.
Az pedig, hogy a kisgyerekeknek nem való a szex, az nem büntetés, vagy bosszúállás, hanem tény.
A 21. században Magyarországon pedig nem létezik halálbűntetés, és tudtommal 40 éves kor alatt, illetve 3nál kevesebb gyerek esetén kasztrálás sem.
Lehetne például büntetni a szülőt pénzbírsággal, ha a gyereknek baja lesz az együttlétből, tehát elkap valamit, vagy teherbe esik vagy ő vagy a másik fél. Nyilván erre nincsenek ötleteim.... Csak azt mondom, hogy a gyermek védelme a fontos, és az, hogy kellő tudás hiányában engedik őket szexelni, az minden, csak nem gyermekvédelem.
"pici gyereknek számít az, aki kiskamasz, 10-14 éves kor között még mindig kisgyerek, bár szerintem még utána pár évig is gyerek még."
10-14 évesek szüleit büntessük, ha a gyerekek egymással kísérleteznek? Jézusom. Azis egy szép beszélgetés:
"Fiam, lányom én felvilágosítanálak, de inkább megtiltom hogy bármit csinálj, mer olyan pénzbírságot kapunk, ha ágyba bújsz valakivel, hogy a te unokáid is fizetni fogják!"
Legjobb gyermekvédelem ever.
"Dönthettem volna úgy, hogy 14 évesen szexelek az akkori barátommal, de nem tettem, mert már akkor is tudtam, hogy ha valakivel szexelni fogok, az legyen tisztában legalább azzal, hogy ha nem védekezünk óvszerrel, akkor terhesség lesz a vége."
Szóval egyedül neked jár a döntés, másnak nem. Rendben.
"Az pedig, hogy a kisgyerekeknek nem való a szex, az nem büntetés, vagy bosszúállás, hanem tény."
Majd a természet eldönti a sikertelenséged helyett.
"Lehetne például büntetni a szülőt pénzbírsággal, ha a gyereknek baja lesz az együttlétből, tehát elkap valamit, vagy teherbe esik vagy ő vagy a másik fél."
Volna egy radikális ötletem. Felvilágosítás. Hihetetlen, ugye? Vannak szakemberek, akiknek mérhető hatásuk van arra, hogy a gyermekek felelősséggel tudjanak szexelni. Bónusz hogy arról is fel lehet őket világosítani, hogy az osztálytárs és a 40 éves jani bá közeledése között van egy kisebb eltérés a probémásság szintjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!