Miért van az, hogy a "gyermekvédő" baloldaliak támogatják az abortuszt és ők vannak a legjobban felháborodva, ha betiltanák?
Nem ellentmondásos egy kicsit?
Gyermekek védelméről beszélnek, miközben korábban tüntettek azért,hogy ne tiltsák be a magzatgyilkosságokat?
Nem provokálni szeretnék, csak érdekelne, miért van ez az ellentmondás.
Hogy fér össze a kettő?
90 látom az értelmezés neked sem megy....
"Fiam, lányom én felvilágosítanálak, de inkább megtiltom hogy bármit csinálj, mer olyan pénzbírságot kapunk, ha ágyba bújsz valakivel, hogy a te unokáid is fizetni fogják!"
Ez NEM több, mint szimpla fszság, de annak nem is kicsi.... A felvilágosítás fontos, ezt írtam én is,mrg azt, hogy ha valami baj történik, akkor igenis jár a büntetés....
Másnak is jár a döntés, döntsön jól. Ha nem dönt jól, akkor meg igya meg a levét....
Nem dönt el a természet semmit. Kisgyereknek nem való a szex és pont.
Utolsó bekezdésedhez megint csak annyit írnék,.... Gondolkozz.... Tudom, hogy fontos a felvilágosítás, írtam is, ha nem lennél lusta, akkor a korábbi válaszaim közt megtalálnád.
Mint remélhetőleg te is tudod, kis hazánkban a felvilágosítás a béka valaga alatt van kilométerekkel, mert ugye "védjük a gyerekeket"....
Tökmindegy nekem, hogy mennyi hülyeséget írtok, attól még a tények tények maradnak. Gyereknek a szex nem való, mert nem képes normálisan védekezni a legtöbb, mert a szülők tabunak tartják a témát, a suliban meg ami nagyritkán van, az sem ér lóf.szt sem.
Az én szüleim is szigorúak voltak, tiltották, irtózatos cirkusz volt (a srácot családostól agyon akarták verni) - mégis megtaláltam a módját.
14 évesen te vagy az egyedüli ember az országban, aki a "kisgyerek" kifejezéssel illeti őket.
"A tananyag a következő – ma is elfogadott és leggyakrabban követett – felosztás szerint osztályozza az életkori szakaszokat:
Intrauterin (méhen belüli – születés előtti) fejlődés
1. Csíraszakasz (8-10 nap)
A fogamzással kezdődik és addig tart, amíg a fejlődő szervezet a méh falához nem tapad.
2. Embrionális szakasz (8/10 nap – 8. hét vége)
A méhfalhoz rögzüléstől a nyolcadik hét végéig tart. Ekkorra a fontosabb szervek primitív alakot öltenek.
3. Magzati szakasz (9. hét – születésig)
A kilencedik héttől kezdődik, és a születésig tart. Átlagosan 30 hét az ideje. Ebben a szakaszban a primitív szervrendszerek olyan szintre fejlődnek, hogy születés után a gyermek az anya testén kívül is képes létezni.
Extrauterin (méhen kívüli – születés utáni) fejlődés
1. Újszülöttkor (születéstől – 6/8 hét)
A születéstől tart egyes szerzők szerint a hatodik, mások szerint a nyolcadik hét végéig. Számos reflex működik, a specifikus környezeti hatásokra adott automatikus válaszként.
2. Csecsemőkor (6/8 hét – 12 hónap vége)
Az újszülöttkor végétől tart a tizenkettedik hónap végéig. A csecsemőkor kezdetét az első feltételes, tanult reflexek megjelenése jelzi. A korszak végét a beszéd és járás kezdete jellemzi.
3. Kisgyermekkor (1 – 3 év)
Egy éves kortól hároméves korig tart. Az akaratlagos szabályozás és az autonómia kezdetének az időpontja.
4. Második kisgyermekkor vagy óvodáskor (3 -6/7 év)
Hároméves kortól, hatéves korig tart. A személyiségfejlődés szempontjából kiemelkedő jelentőségű szakasz.
5. Kisiskoláskor (6/7 -10 év)
Az óvodáskor végétől a tízedik év végéig tart. Az iskolába lépés fontos társadalmi állomás. Itt alakul ki a tanuláshoz, ismeretszerzéshez való viszony, amely döntő mértékben meghatározza a későbbi életpályáját.
6. Serdülőkor (10 – 18 év)
A serdülőkor (pubertás) az identitás szempontjából fontos periódus. Három további szakaszra osztható:
- Prepubertás (10 – 12 év)
- Pubertás (12 – 16/17 év)
- Posztpubertás (16/17 – 18 év)
A serdülőkor szakaszkezdései között nagy egyéni eltérések lehetnek.
7. Ifjúkor (18 – 25 év)
Átmenet a gyermekkorból a felnőttkorba. Az egyén már nagykorú, de anyagilag függ a szüleitől.
8. Felnőttkor (25 év felett)
Fiatal-, középső-, és késői felnőttkorra osztható fel
A késői felnőttkor (65 felett) az öregedés korára, öregkorra, és aggkorra osztható fel."
92 nem, nem én vagyok az egyedüli, aki kisgyereknek hívja azt, aki kisgyerek, rengeteg ilyen van. Lexarom, hogy az ilyen-olyan könyvekben, meg cikkekben pubertásnak van írva, attól az még gyerek marad.
Az pedig, hogy direkt szembeszegültél, miközben valószínűleg nagyon is volt okuk a tiltásra, az minden, csak nem jó dolog.
94 nekem aztán tökmindegy, hogy felelőtlenek voltatok....
95 nem vagyok büszke, csak képes vagyok belátni, hogy éretlen gyerekkel nem szabad szexelni akkor sem, ha a másik fél is gyerek. Nem szégyellned kéne, hanem büszkének kéne lenned rá, hogy nem kezd d*gni kB rögtön azután, hogy rájön, mire használható a hüvelye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!