Miért van az, hogy a "gyermekvédő" baloldaliak támogatják az abortuszt és ők vannak a legjobban felháborodva, ha betiltanák?
Nem ellentmondásos egy kicsit?
Gyermekek védelméről beszélnek, miközben korábban tüntettek azért,hogy ne tiltsák be a magzatgyilkosságokat?
Nem provokálni szeretnék, csak érdekelne, miért van ez az ellentmondás.
Hogy fér össze a kettő?
Na most úgy olvasd a válaszom, hogy én alapvetően szélsőjobboldali vagyok.
Viszont az abortuszt én is támogatom.
Miért? Mert el kellene már jutni oda, hogy egy nemzetet MINŐSÉGBEN és nem mennyiségben kellene értelmezni.
Társadalmilag a gyermekvállalásnak csak akkor van értelme, ha a gyermekből értékes tagja lesz a társadalomnak. Azaz munkát végez, adót fizet, betartja a szabályokat és normákat, és képes lesz szintén így kinevelni a jövőben a saját gyermekeit. Ez viszont csak akkor esélyes, ha a gyermekvállalás egy tervezett, tudatos döntés eredménye, amely anyagilag és érzelmileg is megalapozásra került.
Ha viszont valaki nem akarja a gyereket, és nincs is rá semmilyen alapja, az ne vállalja be. Jobb, ha elveteti. Az a pár hetes magzat még semmi, annak nincsenek érzései, tudata, semmilyen funkciója.
Érted, olyan ez, mintha állatkínzással vádolnál engem, mert ettem egy rántottát! Pedig csak feltörtem négy tojást, nem pedig megöltem négy tyúkot.
Véleményem szerint Magyarország sokkal jobb hely lenne, ha egyrészt nem lenne itt a sok Ázsiai, Afrikai, cigány stb, és a magyarok lélekszáma is kevesebb lenne. Inkább lenne 5 millió, fizikailag és mentálisan is egészséges kiegyensúlyozott magyar, mint a mostani 10 millió.
20-as.Bármennyire is hazudsz, a magzat egy élőlény. Ezt megölni bűn.
Nemcsak az anyának kellene eldönteni, hogy mi legyen vele. Hol van az apa joga? Ketten kellettek a gyerekcsináláshoz!
Az pedig az ország érdeke, hogy minél több magyar gyerek szülessen, mert ők jelentik a jövőt.Sokkal többen lennénk, ha nem ölnék meg a magzatokat.
Aki nem akar gyereket, az használjon óvszert!
21-es!
Te nem vagy jobboldali.
Igenis szükség van minél több magyarra.
Azé a Föld, aki tele szüli.
"Bármennyire is hazudsz, a magzat egy élőlény. Ezt megölni bűn."
Ezt? Egy élőlényt, főleg egy embert nem szokás így megjelölni. Legyél konzisztens.
"Nemcsak az anyának kellene eldönteni, hogy mi legyen vele. Hol van az apa joga?"
Melyikük testének képzi a részét a magzat? Szerintem is a legjobb, ha együtt döntenek, de nem vitathatjuk el, hogy az anyára van sokkal, de sokkal nagyobb hatással.
"Az pedig az ország érdeke, hogy minél több magyar gyerek szülessen, mert ők jelentik a jövőt.Sokkal többen lennénk, ha nem ölnék meg a magzatokat."
Nem ölünk meg senkit. És nem lennénk többen, ez nem így működik. Több nő halna meg. Több bántalmazott, elhanyagolt gyermek lenne. Ez lenne az abortusz tiltásának következménye.
"Aki nem akar gyereket, az használjon óvszert!"
Ami nem 100% védelemmel jár, balesetek és hibák pedig előfordulnak.
Ne döntsd el más helyett, hogy mit tegyen a nemi életében. Ez egy nagyon rossz jobbos szokás.
"20-as: [...] Aki nem akar gyereket, az használjon óvszert!"
Idézem a 20-as válaszom, szó szerint:
"köztudott hogy nem létezik 100%-os védekezési módszer. Bárhogyan is védekezik egy pár, mindig van esély arra, hogy a nő teherbe essen. És nem biztos hogy egy 16 éves, aki a szüleivel él, szülni szeretne a gimi mellett, ahogy az sem biztos hogy akinek nincs pénze egy két szobás albérletet fizetni, gyereket akar szülni a bizonytalan anyagi helyzetében."
Könyörgök, legalább ha reagálsz egy válaszra, előbb olvasd el hogy abban a válaszban mit írtak.
"Bármennyire is hazudsz, a magzat egy élőlény"
A 20-as válaszomban NEM állítottam hogy a magzat nem élőlény. Viszont tudod mi élőlény még? A fűszál, a gomba, a tölgyfa, a jegesmedve, a makákó és az amőba is. A durva ez alapján nem a magzat megölése, hanem az, hogy még a vegánok is élőlények EZREIT ESZIK MEG. Talán érzékelhető hogy mennyire abszurd ez az óvodás szintű érvelés amit itt előadsz :D
Ha a férfiaknak kellene szülniük fel sem merülne, hogy a magzat joga, vagy a férfié-e az erősebb. Lehet hogy még a bibliában is benne lenne, hogy a férfi szabadonb dönthet.
De ha már így alakult, akkor esetleg lehetne egy törvény arra, hogy a biológiai apa köteles felnevelni a gyereket akit csinált és akit az anya akarata ellenére kihordatott és megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!