Akik külföldön dolgoznak miért nem a hazájukat építik azzal hogy itthon dolgoznak? Miattuk jön be a rengeteg ázsiai vendégmunkás.
Nem miattuk, hanem akik ilyen alacsonyan tartják a munkabéreket.
Pénztáros Lölő a legnagyobb munkáltató az állam után.
10 éve élek külföldön, mondom az okokat:
-fizetés, soha az életben nem kaptam olyan fizetést otthon, mint itt.
Tisztában vagyok vele, hogy ma könnyen megkeresi a 10 milliót is otthon az átlagproli, én bevallom, béna voltam ehhez az országhoz és külföldre kellett jöjjek, azért, hogy normális fizetést kapjak, hogy pontosan, mit jelent a fizetés, jelen pillanatban a 10 évvel ezelőtti kezdő BRUTTÓ fizetésem 3x, azaz háromszorosát keresem immáron, NETTÓban.
-munkakörülmények: a 10 év alatt, kb 5 órányi túlórám volt összesen és akkor is előre jelezték és megkérdezték, hogy tudok-e maradni, gond-e, ha maradok és azonnal ki lett fizetve a túlóra, ha szabira akarok menni, senkivel sem kell harcolnom érte, automatikusan megkapom, sosem volt olyan, hogy ne adják meg, a szabadnap, ugyanez
-remote-ként dolgozok és meg tudnám oldani, hogy Magyarországról dolgozzak, de úgy felmentek az árak, hogy egyszerűen nem éri meg hazaköltözni
-itt van orvosi ellátásom, ha kell egyik napról a másikra kapok időpontot
-a gyereknek van tanára.
Ezért.
Hülyéskedsz?
Itthon?
Több mint egy évig cigánykodott az állam a pedagógusok fizetésével és még most is egy eléggé olcsójánosos megoldásba zavarták bele őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!