Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik külföldön dolgoznak...

Akik külföldön dolgoznak miért nem a hazájukat építik azzal hogy itthon dolgoznak? Miattuk jön be a rengeteg ázsiai vendégmunkás.

Figyelt kérdés

febr. 8. 12:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Én nem írtam senkinek sem privát üzenetet. A politikát ti hoztatok fel. Csak hogy tudjátok a ruhellem a kormányt mert szerintük nemi iranyultsaom miatt nem vagyok azonos jogú állampolgár, de ez most lényegtelen. Ugyanakkor a kérdés a munkáról és megelhetesrol szól, amit én ugy látok hogy idehaza is megoldható. Ha van egy jól kamatoztathato tudasod akkor meg tudaz elni. De lehet én azert latom ezt mert itt a budai agglomerációban kicsiny szociális burkomban elek.
febr. 8. 16:41
 22/30 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező! Igen, idehaza is megehet élni, pl. én is megélek. Viszont dolgoztam Ausztriában és Németo.-ba. is, családi okok miatt kellett hazajönnöm. Ha már kijutottál könnyebb kinn boldogulni, jobban kijössz a fizetésedből, többet tudsz félretenni, nem kell számolgatni hónap végén, hogy mennyi pénzed van. Ezeken kár is vitatkozni. És ahogy már előttem írták, teljesen más mentalitás, amitől mi nagyon le vagyunk maradva.
febr. 8. 17:33
 23/30 anonim ***** válasza:
96%

Megélni és élni nem ugyanaz. A normális emberek nem megélni akarnak, hanem élni is. Nyaralni, szórakozni, nyugodtan lefeküdni esténként, h nincs anyagi gond.

Tudod, amit a parlamenti ingyenélők is csinálnak.

febr. 8. 17:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Az adva van, hogy melyik orszagban születsz, senki nem tehet arrol, hogy hova születik. Nem kötelesseged abban az orszagban maradni, ahol születsz. Van jogod ra, hogy keress magadnak egy masik orszagot, ahol jobban erzed magad, több lehetöseged van kibontakozni, stb., rengeteg ok lehet ra, hogy elhagyd az orszagot, ahova születtel. Nekem pl. mar egesz fiatal koromban feltünt a különbseg Magyarorszag es a töle nyugatabbra levö orszagok között. Amikor elkezdtem dolgozni, akkor egyertelmü lett, hogy nem akarom az eletemet Magyarorszagon leelni. A munkamoral rossz volt, a munka megszervezese egyenlö volt a nullaval, a kollegak egyfolytaban egymas között privat beszelgeteseket folytattak, no meg a masik kollegakat kibeszeltek. Nos ilyen itt nincs, ahol elek, es azota sem bantam meg, hogy masodik hazamnak valasztottam ezt az orszagot.
febr. 10. 09:01
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
A fizetés egy dolog az is jóval több itt (esetemben Dánia), de az hogy nyugodt vagyok és jók a körülmények, sok szabadidőm van az megfizethetetlen. És nincs diplomám csak egy építőipari szakmám.
febr. 25. 10:16
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Tehát a 25-ös egy nehézfejű tanulatlan proli.
márc. 26. 21:42
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Látom vannak itt faék egyszerűségű proli családból származó emberek. Ezek olyanok mint a kutyák, ott van a hazájuk, ahol többet kapnak enni.
márc. 26. 23:38
 28/30 A kérdező kommentje:
Az nem tesz hazává egy országot hogy a többség csak tengődik akár több munkahely mellett, szénné van adoztatva és ebből egyesek 100 millió dolláros hajókat vesznek. Nekik ez a hazafiság
márc. 27. 13:06
 29/30 anonim ***** válasza:
Csak abból indulok ki, mennyi IQ-ja lehet egy prolinak (8 osztály vagy szakmelós suli), ha a nagyobb városokban megyeszékhelyeken főleg Pesten , már a fiatalabb cigány nemzedék is elvégzi az iskolájukat....
márc. 27. 13:58
 30/30 anonim ***** válasza:

Tehát aki nem lakik gazdag nyugati országban annak nincs is hazája...

Ergo a pénz tesz hazává egy országot szerinted.

márc. 27. 21:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!