A vakcinakonteósozó,oltásigenlő propagandistáknak erre mi a válasza?Ez is csak konteó?
Az, hogy egy ember mit mondott, megint nem releváns.
Az is nagyfokú retardáltságra vall, hogy egy kalap alá veszed az összes médiát...😆😆
"Konkrétan Orbán Viktor ezt így kimondta: Aki nem oltatja be magát az meg fog halni. A média pedig teljes erővel mögé állt."
A média nem állt be mögé, soha nem volt a mainstream médiában elterjedt az az állítás, hogy mindmeghalunk covidban, sem a kitörést követően, az oltások megjelenését követően meg pláne nem.
"A média agymosását kell cáfolni? Vagy most mi van???"
Pont ellenkezőleg. Sajnálom hogy egy mondatot nem tudsz ertelmezni, leírom megint:
"NEM a média agymosásanak cáfolatára kellene példa"
Erre te figyelmen kívül hagyod a 'nem' szócskát, amitől pont az ellenkező jelentésű lesz a mondat. :D
"NEM a média agymosásanak cáfolatára kellene példa"
Szerintem Te sem tudod mit akarsz.
Majd, ha képes leszel következetesen, összefüggésekben és értelmesen megnyilvánulni, akkor tudjuk értelmezni a zagyvaságaidat.
A média már rég kimosta az emberek agyát. Pont. Ezt nem kell bizonyítani vagy cáfolni, szóval kapd össze magad! ;)
Pont, hogy kéne bizonyítani.
Ez szokott valahogy mindig kimaradni a konteósokból.
A bizonyítás.
Ugyanis az összes konteó feltételezésekre épül.
Teljesen világosan fejeztem ki magam. Az hogy te nem tudtad értelmezni (nem is értem miért írtad többesszámban, hisz te vagy az egyetlen) nem az én saram. :)
Magával a konteó szónak a jelentésével sem vagy tisztában, a megnyilvánulásaidból is látszik.
"A média már rég kimosta az emberek agyát. Pont. Ezt nem kell bizonyítani vagy cáfolni, szóval kapd össze magad! ;)"
Példák kellettek volna az általad felsorolt agymosásokra, te állítottad, hogy a média azt terjesztette, hogy mindenki meghal covidban, vagy hogy oltottként nem lehet továbbadni.
Igen, pont ezt a két dolgot súlykolták az emberekbe, de neked úgy látom olyan rövi az emlékezeted, mint a fing...
A csapból is ez folyt, hogy hány ember halt meg covidban, a végén meg bevallották, hogy hát jah, bocs, beleszámoltuk azokat is akik tök másban haltak meg... Na. Nehogy már erre bizonyítékot kelljen mutogatnom! Nem olyan rég volt ez. Szeddj valami étrendkiegészítőt, mert ha már most ilyen memóriával rendelkezel, mi lesz később???
És akkor most a világ összes országa hazudott erről?
Oroszország, USA, Kína, India, Ausztrália, EU meg a többi titokban összebeszélt?
Ésaztúgyhogy??? :D
"Igen, pont ezt a két dolgot súlykolták az emberekbe, de neked úgy látom olyan rövi az emlékezeted, mint a fing..."
Inkább te hallucinálsz a múltról. Soha nem sulykolták az emberekbe, hogy mindmeghalunk, sem azt, hogy az oltással nem lehet továbbadni.
"A csapból is ez folyt, hogy hány ember halt meg covidban..."
Az, hogy tájékoztatják az embereket arról, hogy naponta meghalt pár tíz, vagy 100 körüli ember még nem azt jelenti, hogy mind megfogunk halni. Max a fogyatékosak értelmezése szerint. Ha Cili néni elmakogja neked, hogy X napon meghalt covidban 80 ember, a majdnem tízmilliós Magyarorazágon, te azt úgy értelmezed, hogy mindmeghalunk? 😂
"a végén meg bevallották, hogy hát jah, bocs, beleszámoltuk azokat is akik tök másban haltak meg..."
Az elejétől fogva ismert volt, hogy kit vesznek covid halottnak, valamint fel volt tüntetve részletesen, hogy hány éves, milyen egészségügyi állapotban levő emberek lettek áldozatok. Csupa 70 fölötti ember, akinek már eleve nem lett volna sok hátra. Ha ennyire sulykolni akarták, hogy mindmeghalunk covidban, akkor miért lópikulányi számú, eleve félhalott emberrel tették ezt, és miért ismerték el, hogy olyanokat is beleszámolnak, akik másban haltam meg? Nem érzed itt ezt a hatalmas ellentmondást? :)
"Na. Nehogy már erre bizonyítékot kelljen mutogatnom!"
De, mutass csak! Várjuk. Annyit azért segítek: a napi covidhalalozási szám, amiről el van ismerve, hogy egy részük tök másban halt meg, az nem a mindmeghalunk sulykolására bizonyíték (hanem inkább ellenkezőleg). És még mindig ott a másik, amit állításod szerint sulykoltak az emberekbe, hogy oltottként nem lehet továbbadni. Mutass példát erre is!
"Szeddj valami étrendkiegészítőt, mert ha már most ilyen memóriával rendelkezel, mi lesz később???"
Neked kellene leállnod inkább a hallucinogén szerek szedésével, mert fantáziavilágban élsz.
Az én memóriámmal nincs gond, az internet meg nem felejt. Szóval mutasd csak azokat a bizonyítékokat, amikre jelenleg csak te "emlékezel". ;)
"Csupa 70 fölötti ember, akinek már eleve nem lett volna sok hátra."
Pontosan! De akkor minek kellett lezárásokat alkalmazni, embereket meghurcolni, félelmet kelteni körülötte? Erre adj választ Okostojás! Az ilyen emberek mindig is meghaltak covid nélkül is, mégsem volt divat,hogy minden hírek azzal kezdődött hogy hánynál tart a covid-áldozatok száma (amibe kb bele számolták azokat is akiket elütött az autó és nagyon sokan erröl sokáig nem tudtak ám, mert ezt csak KÉSŐBB valották be!)!Hányszor is van egy nap hírek? És minden hírekben elmondták és minden weboldalon ott volt stb. Ha ez nem súlykolás akkor nem tudom mi az...
Mondom, szedjél valami bogyót a memória problémádra! 😉
Igen, az internet nem felejt, minden fenn van. Szóval engem itt ne túráztass, hogy linkeket keresgéljek és szúrkáljak be ide neked.
Azért kellett korlátozásokat alkalmazni mert járvány esetében ez is egyfajta megelőzési mód.
Minden érintett országban voltak ilyenek és a karantén fogalma sem újkeletű, régen is alkalmazták főleg járványban érintett hajóknál.
Megérkezett egy hajó a kikötőbe és egy hónapig karanténban volt.
De mar biztos akkor is idióta volt minden olyan ország vezetése, ahol nagyforgalmú kikötők voltak...😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!