A vakcinakonteósozó,oltásigenlő propagandistáknak erre mi a válasza?Ez is csak konteó?
Én nem neveztem ezeket konteónak, és senki mást sem láttam volna, hogy konteónak nevezné őket.
Esetleg tudnál rá példákat mutanti, amikor valaki azt mondja az általad felsoroltakra, hogy konteó?
Igen, a végére csak előkerült az érv nélküli, üres, súlytalan dumát tolók kedvenc mindent igazoló dumája, a "keress rá"...🤣🤣🤣
Ha annyira az orrunk előtt van, akkor igazán nem lenne nagy energiabefektetés találnod rá példákat.
"Ti birkák úgysem hisztek el semmit, ami cáfolja a média agymosását"
De hát pont ez a lényeg, nem a média agymosásanak cáfolatára kellene példa, hanem magára a média agymosására, mint pl.: hogy a média mikor mondta, hogy mindmeghalunk covidban.
Velünk vagy? Tudod egyáltalán követni, hogy miről beszélgetünk?
Itt logikai téren pont nem a mainstream médiát követők sültek fel.
Hagyd, szerintem csak trollkodik.
Játssza a hülyét...
"hogy a média mikor mondta, hogy mindmeghalunk covidban"
Konkrétan Orbán Viktor ezt így kimondta: "Aki nem oltatja be magát az meg fog halni". A média pedig teljes erővel mögé állt. Lehet h szó szerint ezt így nem írták le, de nem is kell, utalni is lehet rá nagyon-nagyon hatékonyan!
"a média agymosásanak cáfolatára kellene példa"
A média agymosását kell cáfolni? Vagy most mi van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!