Az ateisták miért akarják előírni, hogy egy keresztény hogyan gondolkozzon, és hogyan legyen vallásos?
Etikátlan, hogy nem szervezik ki a közéletből a vallásokat és közpénzből finanszírozzák - többek között olyan emberek adóiból, járulékaiból is, amelyeknek semmilyen szinten semmi közük egy egyre szűkebb réteghobbijához.
Fizikálisan nem csapkodják kilenc farkú macskával a Semjénék az adófizetők hátát, de egy többség által haszontalan és szűk rétegnek a hobbiját fizettetik vele. Ezt hívom én szoft-terrornak - szemben azzal, hogy az én hobbimat nem finanszírozza az állam és nagyon sok, másik ember személyes hobbijait sem! Sokkal inkább örülnék annak, ha a "vallásba", stadionokba pumpált állami pénzek inkább arra mennének el, hogy emberhez méltóan dolgozni és élni, tehát pozitívan megváltozni hajlandó hajléktalanokat igazítsanak vissza az élet lehetőségét újra felkínálva nekik! Ezek az emberek dolgoznak, fogyasztanak, adóznak is idővel és nem csak kitartatják magukat!
Külföldi országokban, pl Németországban az a gyakorlat, hogy a hívők finanszírozzák az egyházukat, ha jól tudom.
A németek pl nem szeretik ha az állam elajándékozgatja az ingatlanjaikat.
82, a kérdésre válaszoltunk, én is, személy szerint, én is válaszoltam neked, nem egyszer:
-nem a keresztény emberekkel van bajunk, hanem a kormánnyal, akik a kereszténységet pajzsként tartják maguk elé és az egyházzal, akik a kormánnyal kollaborálnak, akárhányszor kérded, még meg, akárhányszor próbálod kiprovokálni, hogy mi gyűlöljük a keresztényeket, minden egyes alkalommal válaszolni fogok neked és ugyanezt fogom válaszolni, ha kell az itéletnapig.
85, Isten engem úgy segéljen, nem hazudok.
kérlek ne provokálj.
85/86
Téged nem érdekel az igazság. Te csak önigazolásként olvasni akarod hogy mindenki kereszténygyűlölő és üldözik őket.
Abszolút letojod nem ez van neked csak ez a válasz felelne meg akkor is ha távol áll a valóságtól.
86
Akkor miért úgy adjátok elő, hogy a KERESZTÉNYEK titeket erőteljesen térítenek ebben az országban? Meg beleugatnak a mindennapjaitokba...
Most meg jobbra-balra tereltek, meg olyan dolgokkal jöttök, hogy itt olvastok egy hozzászólást és hűűű, meg haaaa...
Semmit nem tudtatok írni az állítólagos napi szintű rátok erőltetésről.
87
Akkor vehetem úgy, hogy ebben az országban a keresztények (tehát nem a kormányzat, hanem az átlagos hívők) nem szólnak bele a dolgaitokba?
89/89
felőlem azt csinálsz amit akarsz, de a karácsonyi mise amire a nagyit vittem kb 70% ban arról szólt a fideszre kell szavazni mert megszexuálják a deresen a migránsok a mamikat de nem a filippínók mert azok szentek és ugye imádkozzunk az orosz testvérinkért akiket az ukránok ok nélkül ölnek miután megtámadták az ukránok oroszországot......
De biztos a pap valójába politikus volt csak csuhát húzott.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!