Az ateisták miért akarják előírni, hogy egy keresztény hogyan gondolkozzon, és hogyan legyen vallásos?
Jehova Tanújaként szeretném elmondani, hogy erőszakkal senkit nem "térítünk" sehova. Ez azért sem lehetséges,mert ha valakit Isten nem vonz, az soha nem lesz keresztény, vagy is nem lesz Jézus tanítványa, ez írva van:
(János 6:44) 44 Senki sem jöhet hozzám, csak ha vonzza őt az Atya, aki küldött engem.. . .
Ezért aki "erőszakos", az nem értette meg Jézus szavait.
Viszont a házról házra való prédikálás, és tanítványképzés, Jézusi parancs azoknak, akik a tanítványainak, követőinek tartják magukat. Ez pedig hozzátartozik az Istennek bemutatott imádatba, mint "áldozat".
(Héberek 13:15) 15 Mindig őáltala ajánljunk fel Istennek dicséretáldozatot, vagyis az ajkaink gyümölcsét, amelyekkel nyilvánosan hirdetjük Isten nevét.
(Máté 24:14) 14 És a királyságról szóló jó hírt hirdetni fogják az egész lakott földön, hogy minden nemzet halljon róla, és akkor jön el a vég.
Maga Jézus is végezte ezt a feladatot, Ő kezdte el, vezette be.
(Máté 9:35) 35 És Jézus körútra indult minden városba és faluba, tanított a zsinagógáikban, hirdette a királyságról szóló jó hírt, . . .
(Márk 13:10) . . .a jó hírt előbb minden nemzetben hirdetni kell.
(1Korintusz 9:15, 16) . . .! 16 Ha pedig hirdetem a jó hírt, az nem ok arra, hogy dicsekedjem, mert ez a kötelességem. Igen, jaj nekem, ha nem hirdetem a jó hírt!
29
Pontosan melyik válaszra gondolsz és abban mi volt a keresztény ellenes?
33, az a baj, hogy amit egyesek keresztényellenességnek hivnak, az másoknak elmebajt jelent, már bocsánat.
Ezt az újmagyar szótárat én már nem birom követni.
33 Ezt pontosíthatnád mert:
2. 74% nem keresztény ellenes
3. 80% nem keresztény ellenes.
4. 94% nem keresztény ellenes.
7. 76% nem keresztény ellenes.
9. 64% nem keresztény ellenes.
12. 100% nem keresztény ellenes.
13. 77% nem keresztény ellenes.
14. 87% nem keresztény ellenes.
35.
Az a tiszteletben tartás amikor a jehovásokat nem tartjátok kereszténynek?
Vagy amikor a liberálisokat szidjátok és rágalmazzátok azzal, hogy el akarják törölni a kereszténységet?
35, én visszaolvastam a kommenteket, senki sem bántott egy darab embert sem, azért, hogy miben hisz. Én sem bántok soha, senkit ezért szeméyesen.
De a vallást, mint egyetemes irodát és szervezetet, már igen, ezt viszont nem a vallásos személyeknek szántuk, hanem a mindent irányitó háttérhatalomnak, izé, papoknak és politikusoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!