Az ateisták miért akarják előírni, hogy egy keresztény hogyan gondolkozzon, és hogyan legyen vallásos?
Figyelt kérdés
Az ilyen belekontárkodás mások hitébe csak Magyarországon divat, vagy máshol is?2023. dec. 28. 13:36
1/108 anonim válasza:
A liberálisok az új kommunisták. Eltörölnék a kereszténységet úgy ahogy van.
2/108 anonim válasza:
A keresztények miért akarják ráerőltetni a vallásukat másokra módszeresen?
3/108 anonim válasza:
Nálam ateistább ember kevés van, de akarja megmondani a rosseb egy kereszténynek, hogy hogyan éljen. A probléma ott van, ha egy szekuláris állam törvényhozásába beavászkodik a kereszténység, ahogy azt teszi előszeretettel.
4/108 anonim válasza:
Én nem akarok előirni, semmit, senkinek, én csak egy jó sört szeretnék.
5/108 anonim válasza:
2
Erre tudsz példát is mondani? Szeretném látni ezeket az erőszakosan térítő keresztényeket.
6/108 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam. De ha már ennyire szeretnek beleszólni mások magánügyeibe, akkor én is megmondom nekik, hogy hogyan gondolkodjon egy ateista.
7/108 anonim válasza:
5, nálunk rendszeresen voltak egy ideig hittéritők a városban, akik utcáról, utcára járva kopogtattak be mindenkihez. A szomszédom nagyon-nagyon csúnyán küldte el őket, én csak beraktam a Kiss-t nekik, azt egyből megértették.
8/108 anonim válasza:
"A keresztények miért akarják ráerőltetni a vallásukat másokra módszeresen?"
Ez egyáltalán nem jellemző manapság. Te gondolom jehovásokkal találkoztál. Ők nyomulnak igen.
9/108 anonim válasza:
Szerintem a kérdező olyan esetekre gondol, amikor egy ellenzéki (politikai vagy vallási meggyőződéstől függetlenül) számonkéri a magát kereszténynek nevező politikusok kijelentéseit, tetteit. Ez tök jogos az "ateisták" részéről.
Tudnál példát mondani, kérdező?
10/108 anonim válasza:
7
Azok mormonok vagy jehovások voltak...de szakértsetek azért tovább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!