Az ateisták miért akarják előírni, hogy egy keresztény hogyan gondolkozzon, és hogyan legyen vallásos?
"gyűlöljétek a keresztényeket"
Csak bennetek van ez az erős gyűlölet, keresztények.
Az itteni megjegyzések ahogy láttam arról szólnak hogy nem értenek egyet azzal amit csináltok, mert tisztességtelen, elvtelen, káros, és önző.
Ez nem gyűlölet, csak egy ellenvélemény, egy tükör számotokra.
Szerintem találjátok meg a gerinceteket, és ennyi.
60, én az egyetemes vallást gyűlölöm még mindig, és nem mint Istenhitet, vagy az egyént, aki hisz, mert őt nem gyűlölöm semennyire, hanem az intézményt, az irodát, és a hittéritőket.
Nem a keresztény hivőket gyűlölöm, hanem a társadalmi helyzetét az összes vallásnak.
42
Hogy némelyek nem tartanak kereszténynek, az egy dolog.
De mi Jehova Tanúi keresztények vagyunk, mivel kizárólag Jézust fogadjuk el megváltónak, a gyülekezet fejének, Isten fiának, valamint Isten felkent kinevezett királyának.
Jézus sem nevez attól valakit a követőjének, ha használja a nevét, ilyen olyan okkal. S ezt meg is mondta, de Jézus szavait itt semmibe veszik.
S minket nem tartanak kereszténynek, akik kizárólag az Ő tanítását, és személyét fogadjuik el megmentőként is.
(Máté 7:22, 23) 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, hát nem a te nevedben prófétáltunk, űztünk ki démonokat és tettünk sok csodát?« 23 De én akkor ezt mondom nekik: »Semmi közöm hozzátok! Távozzatok tőlem, ti törvényszegők!«
(Máté 15:7–9) . . .: 8 »Ez a nép az ajkával ugyan tisztel engem, de a szíve messze eltávolodott tőlem. 9 Hiába imádnak engem, mert a tanításaikat emberek parancsolataira alapozzák.«. . .
(Márk 7:8, 9) 8 Elhagyjátok Isten parancsolatát, és emberek hagyományához ragaszkodtok.” 9 Még ezt is mondta nekik: „Ügyesen figyelmen kívül hagyjátok Isten parancsolatát, hogy megtartsátok a saját hagyományotokat.
Hányan mondhatják el azt, hogy nem tartanak meg emberi hagyományokat, amit keresztényi tanításnak neveztek ki?
#61 Mit csinálunk, ami tisztességtelen, elvtelen, káros és önző?
#62 Mit gyűlölködünk? Vagy számotokra már az is gyűlölködés, ha a szemetekre vetik a folyamatos keresztényellenes hazudozást és gyűlölködést?
"Az, hogy a kereszténység egyáltalán nem avatkozik be semmilyen állam törvényhozásába minimum évtizedek, de lehet, hogy inkább évszázadok óta."
A KDNP mégis keresztényekkel van tele, még papokkal is, és a FIDESZ seggnyalói, és igenis beleszólnak a politikába!
Konkrétan papok buzdítanak a szószékről a fideszre való szavazásra, mert meg van ígérve nekik a pénz, az ajándék ingatlanok, iskolák amiket elvehetnek a kerületektől, községektől.
Felpörgette 2022-ben az állam az egyházak ingatlanhoz juttatását, összesen 53 ingatlant adtak át, amelyeknek az összértéke több mint hárommilliárd forint volt – írja az rtl.hu. A kormány döntésén múlik a folytatás, 113 ingatlan esetében ugyanis már megkezdődött az „előkészítési eljárás”.
Az Orbán-kormányok eddigi 12 éve alatt a felekezetek összesen 171 esetben kaptak térítésmentesen épületeket és telkeket, ebből azonban 53 ingatlan tulajdonjogát az idei évben szerezték meg. A 2010 óta eltelt időszakban legalább 28,7 milliárd forint értékű ingatlanról mondott le az állam az egyházak javára, ebből a 2022-es évre 3,1 milliárd forint jutott.
"miért kell minden keresztényt gyűlölni"
Már megmondták többen is, ez a gyűlölet csak a te fejedben és a fidesz propagandájában létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!