Az ateisták miért akarják előírni, hogy egy keresztény hogyan gondolkozzon, és hogyan legyen vallásos?
Figyelt kérdés
Az ilyen belekontárkodás mások hitébe csak Magyarországon divat, vagy máshol is?2023. dec. 28. 13:36
11/108 anonim válasza:
9
Szerintem meg nem a politikusokra gondol, hanem a minden lében kanál magukat racionálisnak képzelő ateistákról.
12/108 anonim válasza:
Amíg nem kezdenek el nekem bárkik is erőszakosan "igét hinteni", addig magasról teszek minden vallásra, - nem érdekel, hogy miként él egy vallásos ember. Véleményem van a vallásokról és azt nem tilos kifejteni sehol, de ez még nem jelenti azt, hogy én rá akarnék ezzel erőltetni bárkire is bármit.
13/108 anonim válasza:
10, ateistaként, nekem minden vallás ugyanolyan, bocsi.
14/108 anonim válasza:
Szerintem a jelenlegi keresztények kb ugyan annyira ateisták mint a "sima" ateisták, és senkit sem érdekel mit csinálnak.
Persze hálásak lennénk, ha nem lopnák szét a fidesszel karöltve az országot, és az adónkat, de hát ez van.
15/108 anonim válasza:
Mert intenzíven mossa az agyukat a keresztényellenes propaganda.
16/108 anonim válasza:
14
Tehát azt mondod, hogy mivel keresztény vagyok, ezért lopok is. Gratulálok te buzgó toleráns.
17/108 anonim válasza:
17, ő nem rólad beszélt, de, ha te lopsz, az csúnya dolog és törvény ellenes.
18/108 anonim válasza:
Egyedül a vallásosak akarják megmondani, hogy a nem vallásos, vagy más vallást gyakorló emberek hogyan éljenek. Fordítva ülsz a lovon. Liberális ateistaként teljes mértékben hidegen hagy minden vallás, és minden ember nyugodtan gyakorolja a vallását, ahogy akarja. Engem és a gyerekeimet, és mindenki mást, akit nem érdekel, meg hagyjanak békén ezzel.
19/108 anonim válasza:
Akik tisztességes keresztény emberek, azok többségében már elhagyták inkább a magyar katolikus egyházat, mert nem tudtak -és nem akartak azonosulni az alacsony erkölcsi és morális szinttel.
20/108 anonim válasza:
Az ateisták miért tartanak szünnapot karácsonykor és miért járnak karavsonyi vásárba ajándékozzák egymási?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!