Választás! Ugye szavazókörönként jelen voltak mindenhol az ellenzék ellenőrei, tehát ott nem nagyon lehetett susmus viszont a 10ezer körletből befutó szavazatokat a "szavazógép" számlálta össze amit ugye csak a fidesz ellenőrizett?
Na várjatok. Én írtam rá az említett képviselőre, de a "gyakori" nem engedi kirakni pár percnél tovább a képmegosztás linkjét. Szóval köszi annak a valakinek, aki ezt szintén lementette, de nekem is megvan.
Annyit írt a képviselő, hogy nem hallottak ilyenről. Kérdés, hogy aki ezt állította, hogy kizavarták az ellenzéki számlálókat az honnan szedte ezt az infót, ha erről a helyi DK-sok sem tudnak?
Amúgy meg túl lett tolva ez az egész. Állított valaki egy hazugságot, amiről kiderült, hogy nem igaz.
52, én várok, de az, hogy valaki nem hallott valamiről, még egyik univerzumban sem jelentette azt a világtörténelem során, hogy az adott esemény nem történt meg.
Különben azt irták volna, hogy Felcsúton tiszták voltak a választások, de nem ez lett irva, csak, hogy ők ilyenről nem hallottak.
53
Jó, hát akkor egyszerűsítsünk: te erről honnan tudsz? Mert elég fura, hogy a számlálók között DK-sok is voltak, és még ők sem hallottak ilyesmiről.
54, Helyi vagyok Balázs Petit, személyesen ismerem, ezért Petizem.
Nem fogom neked kiadni, hogy kitől tudom, hidd el, ami a Kojotban volt, az számunkra itt helyben valóság.
Pillanatok alatt tettek tönkre életeket, családokat, vállalkozókat és legkevésbé sem az elcsalt választások a legnagyobb gond a rendszerrel, de ettől még, amit irtam, azt vállalom.
55
Én azt hiszem el, amit ő írt le. Na szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!