Választás! Ugye szavazókörönként jelen voltak mindenhol az ellenzék ellenőrei, tehát ott nem nagyon lehetett susmus viszont a 10ezer körletből befutó szavazatokat a "szavazógép" számlálta össze amit ugye csak a fidesz ellenőrizett?
1
Tehát azt már az ellenzék nem tudta ellenőrizni, hogy a legvégső összeadás milyen volt, azaz a 10 ezer körlet össz eredmény?
#2 Nincs "szavazógép". Minden egyes jegyzőkönyvet ma is megtalálhatsz a valasztas.hu oldalán. Bárki leülhet egy számológéppel és összeadogathatja a jegyzőkönyvek számait - nem találsz eltérést.
Ott van bemásolva az összes szavazóköri jegyzőkönyv is meg az azokon kívül készült jegyzőkönyvek is, mindnek ott van a végén a szavazatszámlálók aláírása.
Meddig tart még amíg felfogjátok, hogy az emberek így szavaztak végre normális ellenzéket kellene csinálni, hogy más legyen a döntésük?
mivel ismerték az eredeti adatokat, így az összeadást és a számítást (aminek módja nyilvános) maguk is el tudták végezni. de nem csak ők, hanem a nemzetközi megfigyelők is és különböző civil szervezetek is.
senki nem talált semmi suskust még csak haloványan sem.
le kéne jönni erről az elcsalták a választást dologról, mert amíg ezzel vagy elfoglalva, addig nem jut időd azon gondolkozni, hogy miért ennyire béna az ellenzék.
Nálunk egy kisvárosban konkrétan tudom, hogy több szavazókörben is egész nap jelen voltak az ellenzék által delegált biztosok, aztán, az urnazárás után, gyakorlatilag elkezdték számolni őket, de a körzet fideszes főbarma, nagy mosollyal az arcán és egy tonnányi papirral a hóna alatt megjelent és gyakorlatilag hazaküldött minden ellenzéki szavazatszámlálót.
Ennyire voltak tiszták a választások és ennyit ér, hogy asszisztálsz ehhez.
#5 Nem tudom honnan "tudod" ezt de sejtem, ezt terjesztitek mert nem tudjátok felfogni az eredményt.
A szavazatszámlálókat nem lehet hazaküldeni. A szavazatszámlálók aláírása ott kell legyen a jegyzőkönyvön amivel lezárják a számlálást és ezt a jegyzőkönyvet most is megtalálod a valasztas.hu oldalán. Azok aláírása van a szavazóköri jegyzőkönyv végén akik ott voltak a számláláson VÉGIG és minden szavazatszámlálónak van róla másolata, tehát még út közben sem tudták ezeket a jegyzőkönyveket manipulálni.
Nagyon nem ugyanaz egy pártdelegált, aki előre bejelentett módon, hivatalosan vesz részt a szavazatszámláláson, mint a nap közben besétált párttagok, akiket valóban el kell küldeni mielőtt elkezdik megnyitni az urnákat.
Ennyi idő után is még ezzel a mesével előjönni nagyon szánalmas ám.
6, szánalmas, de vállalom és nem egy ilyen választásról tudunk.
Mondjuk úgy, hogy Orbán Viktor fellegvárához nagyon-nagyon közel vagyok és nagyon sok tudásunk van arról, hogy működik Magyarországon a választás a gyakorlatban és, maga az ország is.
És nem, nem az ellenzéktől, vagy az ellenzéki médiából, hanem itt vidéken, a vidéki emberektől, azoktól, akik elvileg életben tartják a NERt.
9, én egyes szám első személyben, vállalom, amit korábban irtam.
Nem szavazógép van, hanem elcsalt választások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!