Választás! Ugye szavazókörönként jelen voltak mindenhol az ellenzék ellenőrei, tehát ott nem nagyon lehetett susmus viszont a 10ezer körletből befutó szavazatokat a "szavazógép" számlálta össze amit ugye csak a fidesz ellenőrizett?
40
Láttam a linket a törlés előtt, amin kiderült, hogy hazudtál. Küldjem át privátban? Én lementettem. Nem nekem válaszolt, hanem az előttem írónak. Csak az oldal lekapja innen a képfeltöltés linkeket pár perc után.
41, ezek után epekedve várom a linket, de, hogy ilyen személyeskedés után azt hiszem egy életre várhatod tőlem a bocsánatkérést.
Ha kell, biróság előtt vállalom a véleményem:
Magyarországon nincsenek szabad választások, a kormány választási csalások sorozatával nyert többször is.
42
Küldjem át privátban, hogy milyen választ kapott a másik hozzászóló?
Annyi van benne, hogy nem tapasztaltak olyan dolgokat, amit te állítottál.
Küldjem át vagy ne privátban a képfeltöltés linkjét?
44, megsértettél, lehülyéztél és meghazudtoltál.
A véleményem meg fenntartom és Peti se állitotta azt, hogy nem történt ilyen.
45
Küldjem át a linket, amin ott virít, hogy hazudtál? Tényleg megkérdezte a csávó a politikust. Ami választ kapott, az nem téged igazol.
Akinek kell, írjon nekem privit.
46, nem hazudtam!
Magyarországon választási csalással nyer a kormány.
És tőled én nem kérek semmit, aki csak személyeskedéssel és mások megalázásával tud vitázni, az nem vitapartner.
A véleményemet fenntartva kivánok boldog karácsonyt.
47
Rendes leszek, bemásolom a választ:
"Mi nem hallottunk ilyen szabálytalanságról. Mi köszönjük az észrevételt és az aktivitást. Kellemes Ünnepeket kívánunk Önnek és Kedves családjának!"
49
Jó, hát itt arról volt szó, amit te állítottál: hogy kizavarták az ellenzéki számlálókat Felcsúton. Miért nem a másik válaszolónak pattogsz, hogy miért merészelte megkérdezni a helyi ellenzéki képviselőt erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!