Választás! Ugye szavazókörönként jelen voltak mindenhol az ellenzék ellenőrei, tehát ott nem nagyon lehetett susmus viszont a 10ezer körletből befutó szavazatokat a "szavazógép" számlálta össze amit ugye csak a fidesz ellenőrizett?
Figyelt kérdés
2023. dec. 21. 01:40
31/56 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy mit mondott a Balázs Péter a #24-esnek. Vagy ha még nem kérdeztél rá, mikor fogsz?
32/56 anonim válasza:
#30 Nem ismerek minden embert személyesen. De nem hiszem hogy ez a hobbija bárkinek is.
Problémád neked van a számokkal, te állítod, hogy csalás történt, akkor állj neki és bizonyítsd! Bárki összeadhatja a számokat ha szerinte nem valósak az eredmények - te is. Szerinted volt csalás, hát neked kell utána számolnod, hogy nem egyeznek a számok.
33/56 anonim válasza:
31, hány riportot csináltak erről Marciék, a szavazatvásárlásról, a kamupártokról, az ukrán buszoztatásról, és emlékeim szerint, mintha a 444-en és a Magyar Hangnál is jelentek volna meg ilyen anyagok, de, ha neki egy bicskei ellenzéki képviselő szava fontosabb...
34/56 anonim válasza:
#33 Nem értem, mi köze ennek a hozzászólásomhoz. (#31)
35/56 anonim válasza:
34, csupán annyi, hogy 24-esnek egy ellenzéki képviselő szava kell, hogy elhigyje, hogy az országban tényleg nincsenek szabad választások, holott a sajtóban jelentős mennyiségű anyag született már erről.
36/56 anonim válasza:
#35 És? Ezt vele beszéld meg, ne velem. Engem csak az érdekel, hogy tényleg megkérdezi-e az ipsét, vagy csak kamuzott.
37/56 anonim válasza:
31
Írtam neki 3 üzenetet, még egyet sem olvasott el. Kérdeztem benne az állítólagos kizavarásukról.
38/56 anonim válasza:
25
Ezek szerint te tartozol bocsánatkéréssel a kamu sztorid miatt.
39/56 anonim válasza:
Az oldal törli a képfeltöltős linkemet,a min a DK-s politikus válasza van...
40/56 anonim válasza:
38, ezek szerint?
Mik szerint? Mik azok az ezek, ami alapján nekem bocsánatot kellene kérjek?
Hogy Peti nem válaszolt neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!