Választás! Ugye szavazókörönként jelen voltak mindenhol az ellenzék ellenőrei, tehát ott nem nagyon lehetett susmus viszont a 10ezer körletből befutó szavazatokat a "szavazógép" számlálta össze amit ugye csak a fidesz ellenőrizett?
5
Melyik volt az a kisváros név szerint?
Miért nem tettek feljelentést az ellenzéki megfigyelők?
Honnan szeditek ezt a szavazógépes baromságot, amiről az ellenzéki politikusok sem beszélnek?
11, majd, ha nem többesszámozol le, válaszolok.
Többesszámként sajnos nemválaszolhatok.
12, én viszont ezt állitom.
Magyarországon elcsalják a választásokat.
Megvett szavazatoktól, az éjszakáról éjszakára történő választási törvény módositásával, a szavazókörzetek átajzolásával, a hazaküldött szavazatszámlálókkal.
Én egyes szám első személyben állitom azt, hogy Magyarországon elcsalják a választásokat és ehhez mégcsak ellenzéki politikus, vagy média sem kell, hogy lássam.
16, Magyarországon pontosan értem, hogy mit jelent a választási csalás.
Azt, amit fent irtam, pontosan azt jelenti.
17, de az, hogy én nem vagyok normális, még nem jelenti azt, hogy Magyarországon szabad választások lennének.
Hülye vagyok.
19
Azért vagy hülye, mert az állítólagos kisvárost sem írod le név szerint, mivel többes számként kérdeztek a dologra. Ez egy kamu kifogás, nyilvánvalóan nem igaz a mesédből semmi.
Még a végén utána tündék nézni a dajkamesédnek.
20, Utána akarsz nézni egy választási csalásnak és én vagyok a hülye? :D
megalol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!