Választás! Ugye szavazókörönként jelen voltak mindenhol az ellenzék ellenőrei, tehát ott nem nagyon lehetett susmus viszont a 10ezer körletből befutó szavazatokat a "szavazógép" számlálta össze amit ugye csak a fidesz ellenőrizett?
21
Add meg a város nevét, és beszélek a helyi ellenzéki politikusokkal. Erre céloztam. Hátha megerősítik amit mondasz. Nekem nem ügy felkeresni őket. Tehát melyik kisvárosban történt ez?
23
Ez csak azért gebaszos, mert egyik felcsúti ellenzéki politikus sem emelt kifogást az eredmények miatt. Pedig 5 ellenzéki párt is indult ott.
De rákérdezek erre Balázs Péternél, hogy mi az igaz abból amit te állítasz.
Szóval a 22-es ne fáradjon.
25, sok sikert és üdvözlöm Petit :D
a bocsánatkérést pedig várom, mert, ha valammit nem tűrök, az a személyeskedés.
3
" Nincs szavazógép"
8
Miféle "szavazógép"?
9
nincs "szavazógép"
Aha!
Szóval fingotok nincs hogyan működik a szavazás!
Azt ugye tudjátok, hogy nem élő emberek papiron adják össze a 10 .000 azaz tizezer szavazókörlet adatait???
#29 Azt láthatólag nem sikerült megértened, hogy ettől még ott vannak a jegyzőkönyvek és ha bárki azt gyanítja, hogy ne egyeznek a számok akkor megteheti hogy összeadja a rajtuk szereplő számokat.
Csak idő és munka kérdése, kezdheted!
29
Értem! De valakiről tudsz személyesen aki összeadta ténylegesen!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!