Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
52! Nyilván ha régen volt kétmilliárd emebr és abból volt 30% nyomorgó az volt 600 millió, ma meg mondjok van 800 millió nyomorgó egy nyolcmilliárrdos népességhez képest, ami ugye 10%. Tehát ma sokkal kevesebben vannak...
Tudod beszédes tény, hogy ma négyszer annyi ember hal meg az elhízás mint az alultápláltság miatt, nos régen ez nem így volt! Ma egy átlag afrikai él olyan életszínvonalon mint mondjuk egy magyar a Kádár-rendszer elején!
Tudod az is vicces, hogy "jájjjdógózni" na most ma a munkák túlnyomó többsége nem fizikai munka! Egy jobbágy ma például engem körberöhögne!, hogy azzal a "munkával", hogy ücsörgök, meg lógatom a lábamamt órákon keresztülk egy fűtött helyen azért én tízszer olyan életszínvonalon élek mint ő....vagy lehet inkább zokogna...
"Nyilván ha régen volt kétmilliárd emebr és abból volt 30% nyomorgó az volt 600 millió, ma meg mondjok van 800 millió nyomorgó egy nyolcmilliárrdos népességhez képest, ami ugye 10%. Tehát ma sokkal kevesebben vannak..."
Szerintem arányaiban nagyjából ugyanannyian nyomorognak, mint régen vagy akár még többen is. Ami változott az inkább az, hogy most több a gazdag ember mint valaha is volt, de milliárdos nagyságrendhez viszonyítva ez elhanyagolható különbség.
"Ma egy átlag afrikai él olyan életszínvonalon mint mondjuk egy magyar a Kádár-rendszer elején!"
- Ez tudod jól hangzik, de nem igaz. Persze, bizonyos számadatokból ezt is ki lehet következtetni - és angol tudósok ki is következtetik nekünk - alá is lehet támasztani. Viszont ez csak zsonglőrködés a statisztikai adatokkal, nem több.
"Egy jobbágy....vagy lehet inkább zokogna..."
- Szerintem meg egy jobbágyot hajókötéllel és vontatóval sem tudnál behúzni egy levegőtlen, mesterséges fénnyel elárasztott, mesterségesen lélegeztetett irodába, hogy naphosszat ücsörögjön a monitor előtt és elviselje az idióta ügyfeleket/főnököt napról napra, télen-nyáron.
Az hogy a mai kor embere fizikailag ennyire hitvány, nem jelenti azt hogy ez jó neki. Ezért halunk meg pl "elhízásban" is. Ha nem hajtottak volna be mindenkit a városokba, most nem lennénk ennyire nyikhajgézák, nem lenne gond a fizikai munka. Tudom, hogy sokaknak persze "büdös" és a fizikai melós egy lenézett és beskatulyázott kaszt, kb úgy mint anno a paraszt. Elég baj ez, de ne menjünk bele.
Véleményem szerint: most tovább élünk, de nem többet.
Kényelemesebben élünk, de nem jobban. Máshogy élünk, de nem jobban.
Kérdező!
Most tekintsünk el attól, hogy a kérdésed remekül rávilágít mekkora troll is vagy valójában... (hehe)
De azért azt tudjad, hogy még javában dühöngött a gyurcsány-banda (tehát jóval Öszöd előtt!), mikor én már rendelkeztem ezen információkkal.
Szóval nem maszatolgassál itt nekem a kormánnyal meg Bogárral (akit egyébként nem is csipázok annyira, nem mintha a jelen kormányt szeretném, de hagyjuk) .
Hülye troll vagy, ez látszik a kérdésed stílusáról is. Nem várok tőled érdemi kommentet, szóval inkább ne erőltesd az agyad, még megszakadsz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!