Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a magyar vakcinakonteósok...

Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 19:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/289 A kérdező kommentje:

89:

Értem az igyekezetedet, hogy majd jól beégetsz, de egyelőre még csak magadat sikerült szívatnod, szegénykém.

Én kellő türelemmel vagyok irántad, megadom az esélyt, de a saját lábadban is megbotlasz.

Még a sértegetési próbálkozásaid is olyan gyengék, hogy szinte megsajnállak. Az egyik diplomámat angolul szereztem, bár igazad van, nem biológus szakon. Biológia terén megàlltam az OKTV országos döntőnél. Te is ott voltál nem? Ilyen virologiai ismeretekkel biztos vagyok benne, h nem érted be kevesebbel!

jan. 10. 00:25
 92/289 anonim ***** válasza:
54%
Végre bevallottad,hogy xart sem értesz az egészből.Na,ez már haladás,kis pirítósom.
jan. 10. 00:31
 93/289 A kérdező kommentje:

Felőlem pörgesd magad tovább, nálad jobb illusztrációt akarva se kívánhatnék a kérdésem mellé:)

Ha érzel kedvet, nyugodtan bontsd ki a mihazánkos víruselméleted további részleteit, hadd mulassunk tovább, ne hagyd megad!

jan. 10. 00:36
 94/289 anonim ***** válasza:
66%
Lassan kaparni lehet majd rólad a szenet,ha ilyen gyerekesen reagálsz minden kritikára. :)
jan. 10. 01:02
 95/289 A kérdező kommentje:
Jótanács: ha egy póz nem hiteles, mert látványosan helyzet- és énidegen, akkor ne erőltesd, mert egyre nehezebb lesz méltósággal kijönnöd belőle. Persze a döntés a tiéd ;)
jan. 10. 01:50
 96/289 anonim ***** válasza:
20%
Jól telt az éjszakai műszakod a fröccsöntőgép mellett,kérdező?Nem kaptad el a covidot?Ma is mész fröccsönteni?
jan. 10. 13:15
 97/289 anonim ***** válasza:
90%

Ezek a gyerekes beszólások lennének az érvek a hülyeséged mellett?

Mert akkor nagyon komoly ... :D

jan. 10. 16:02
 98/289 anonim ***** válasza:
0%
97,tőled így is fényévekkel okosabb és komolyabb vagyok. XD
jan. 10. 20:09
 99/289 anonim ***** válasza:
92%

Na persze.

Az állatkertben a majom szerint meg te vagy bezárva... :D

jan. 10. 23:56
 100/289 anonim ***** válasza:
100%
99,lehet,hogy azt hiszi a majom,mert az egy állat.De téged bárki ver iq szinten.Veled ellentétben egy faékkel komolyabb vitát lehet lefolytatni.Olyan vagy,mint egy fideszes,újra es újra ugyanazt hajtogatod,mint egy makacs kisgyerek.Amúgy full értelmetlen az egész kérdés,meg ez a vak cina dolog is,mert ti menthetetlenek vagytok,hiába próbál az ember fényt gyújtani az agyatokban,lehetetlen küldetés.Javaslom nektek a Hálózat c. filmet!Na,én vagyok a 100..Hurrá!Egy értelmes kérdésre nem jön ennyi válasz.
jan. 11. 00:22
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!