Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
Mindig vidámsággal tölt el,amikor ilyen zagyvaságokat olvasok a kérdezőtől(utolsó válasza). XD
Feldobta a napom.Ezért még érdemes volt az utolsó csekkolás.
"Egy új tanulmány komoly kérdéseket vet fel a Pfizer és a Moderna mRNS-vakcináinak biztonságosságával kapcsolatban. A kutatók megállapították, hogy az ezekben a vakcinákban található adalékanyag, a 100%-os N1-metil-pseudouridin jelentősen serkenti a melanoma rákos sejtek növekedését.
A tanulmány azt sugallja, hogy a módosított mRNS-t tartalmazó vakcinák potenciálisan gyengíthetik az immunválaszt, és ezáltal elősegíthetik a rák növekedését.
Ezzel szemben a nem módosított mRNS-t tartalmazó vakcinák ellentétes hatást mutattak. A kutatók azt javasolják, hogy a jövőbeni klinikai vizsgálatokban kisebb mennyiségű m1Ψ kiegészítést használjanak az immunszupresszió elkerülése érdekében.
Ezek az eredmények magyarázatot adhatnak a vakcinák bevezetése után megfigyelt turbórákos esetekre, amelyek eddig még a legtapasztaltabb onkológusokat is zavarba hozták."
Köszönjük Karikónak és ennyit a Nobel díj értékéről is. :(
Látom te is ostoba vagy mert annyit nem tudsz, hogy nem karikó csinálta az mrns-t.
Ő csak azt fejlesztette ki, hogy ne okozzon gyulladást a szervezetben.
De leegyszerűsítem neked.
Ha én beszerelek egy autóba egy ködlámpát, attól még nem én csináltam az egész autót...
139. Látom te meg okos vagy csak nincs szerencséd mikor gondolkodsz. Olvasni se tudsz, értelmezni se tudsz de leegyszerűsítem neked:
valóban csak a pszeudouridin tartalma az mRNS oltásnak az ami kifejezetten Karikó érdeme, nos pontosan a pszeudouridin az ami a fenti tanulmány tárgya! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!