Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a magyar vakcinakonteósok...

Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 19:21
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/289 anonim ***** válasza:
35%
De,általánosítás.Persze gondolom,hogy magadat meg nem tartod elmeroggyantnak,mert mindent is tudsz.Szerintem meg pont azok az elmeroggyantak,akik magukba szúratnak bármilyen mérget,mert orbán meggyőzi őket.
jan. 15. 16:56
 132/289 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem meg az az elmeroggyant aki azt hiszi, hogy csak Magyarországon volt járvány, ezért orbánozik...🤣🤣🤣🤣🤣
jan. 15. 18:12
 133/289 anonim ***** válasza:
29%
132,mi olyan vicces?Szerintem senki sem nevet rajtad kívül.Na,mindegy.Hagyom is ezt a kérdést.
jan. 15. 20:27
 134/289 A kérdező kommentje:
Azt hiszem leszűrhetjük azt a következtetést, hogy vakcinakonteós fejekben alapvetően ott van a félreértés, hogy azt hiszik, hogy egy vitaminipari vàllalkozó (Lenkey) szava minimum azonos súlyú a világ virológusainak és epidemiológusainak szavával. Azt gondoljàk, hogy ha ők és a rajtuk meggazdagodó helyiérdekű kuruzslók (ld. még: Tamási, Pócs, Gődény, stb.) nem hiszik el, sőt hit-alapon tagadják a tudományos konszenzust, akkor ezzel tudományos alapon vitatják a tudomány megállapításait.
jan. 15. 21:04
 135/289 anonim ***** válasza:
52%

Mindig vidámsággal tölt el,amikor ilyen zagyvaságokat olvasok a kérdezőtől(utolsó válasza). XD

Feldobta a napom.Ezért még érdemes volt az utolsó csekkolás.

jan. 15. 21:10
 136/289 A kérdező kommentje:
Én pedig köszönöm az eddigi megnyilvánulásaidat, pár dologban segítetted a konteós logika megértèsét, a frusztrált agressziótól a jókedvűnek álcázott visszavonulásig. (Tudom, tudom, te igy szoktál leszállni:)
jan. 15. 21:16
 137/289 gago77 ***** válasza:
100%
Ez egy aljas kérdés amit valami gonosz, mögöttes céllal írtál ki... :D
jan. 18. 11:39
 138/289 anonim ***** válasza:

[link]

"Egy új tanulmány komoly kérdéseket vet fel a Pfizer és a Moderna mRNS-vakcináinak biztonságosságával kapcsolatban. A kutatók megállapították, hogy az ezekben a vakcinákban található adalékanyag, a 100%-os N1-metil-pseudouridin jelentősen serkenti a melanoma rákos sejtek növekedését.

A tanulmány azt sugallja, hogy a módosított mRNS-t tartalmazó vakcinák potenciálisan gyengíthetik az immunválaszt, és ezáltal elősegíthetik a rák növekedését.

Ezzel szemben a nem módosított mRNS-t tartalmazó vakcinák ellentétes hatást mutattak. A kutatók azt javasolják, hogy a jövőbeni klinikai vizsgálatokban kisebb mennyiségű m1Ψ kiegészítést használjanak az immunszupresszió elkerülése érdekében.

Ezek az eredmények magyarázatot adhatnak a vakcinák bevezetése után megfigyelt turbórákos esetekre, amelyek eddig még a legtapasztaltabb onkológusokat is zavarba hozták."

Köszönjük Karikónak és ennyit a Nobel díj értékéről is. :(

ápr. 14. 13:29
 139/289 anonim ***** válasza:

Látom te is ostoba vagy mert annyit nem tudsz, hogy nem karikó csinálta az mrns-t.

Ő csak azt fejlesztette ki, hogy ne okozzon gyulladást a szervezetben.

De leegyszerűsítem neked.

Ha én beszerelek egy autóba egy ködlámpát, attól még nem én csináltam az egész autót...

ápr. 14. 22:07
 140/289 anonim ***** válasza:

139. Látom te meg okos vagy csak nincs szerencséd mikor gondolkodsz. Olvasni se tudsz, értelmezni se tudsz de leegyszerűsítem neked:

valóban csak a pszeudouridin tartalma az mRNS oltásnak az ami kifejezetten Karikó érdeme, nos pontosan a pszeudouridin az ami a fenti tanulmány tárgya! :D

ápr. 15. 20:54
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!