Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
1. Egy konteó sem lett még valóság.
2. Attól lesz szerinted igaz valami, mert valaki elmondja egy videóban és feltölti a jutubra?
160:
Jaj istenem, ez a CBDC-rettegés mindenkinél együtt jár a vakcinakonteókkal? 😅
Ez hajlam kérdése lehet nem? Ha megvan; akkor jöhet minden, a Chip-es oltástól az 5G-tornyokon keresztül a vakcinakonteókig és a CBDC-gyuloletig? Ha jól sejtem az összes mögött a Háttérhatalmat kell tételezni, igaz ?
Sok konteó van.
Ezek hívei halmazokat alkotnak.
Azonban egy ilyen a halmaz kb 90 százalékban metsz egy másikat.
Tehát nem minden konteós nyal be minden konteót, de a legtöbbjét igen.
163:
Igen, én is valahogy úgy látom, h van egy erre hajlamosító személyiségtipus.
163
Akkor figyeld hogy válik valóra egy "konteó"
https://www.youtube.com/watch?v=5y6A0KpjFyc
Ez a háború az oroszok ellen a WEF "agenda 3030"-je. Az EU vezetői azt teszik - évek óta! - amit a WEF kitalál.
Meg kell csak nézni a videókat, miről beszélgetnek Davos-ban! Nyilvános!
Egész véletlenül, amit Davos-ban kitalálnak az előbb-utóbb mindig realizálódik az EU-ban...
Kérdező, lehet hogy így van. A gyanakvóbb személyiségtípusból könnyen "konteós" lesz, mikor látja hogy a vezetőség komplett hülyének nézi, most már bizony jó hosszú távon... Alternatív híreket kezd keresni és elkezdi összekötni a pontokat. Azért ugye az megvan, hogy "nem zörög a haraszt"... Ez most is érvényes. Előbb-utóbb mindenki felébred és akkor nem lesz majd olyan hogy "konteó". Csak nem mindegy hogy mikor...
Én ezt úgy interpretálom, hogy vannak a konteósok és vannak a birkák. A konteósok nem hiszik el a mainstream fasságokat, a birkák nem hiszik el az alternatív híreket. A birkanyáj haszonélvezői legyártottak pár olyan konteót, mint pl a "laposföld-konteó", azért hogy a birkák könnyen legyinthessenek az egyébként jogosan felmerülő konteókra, egy kalap alá véve az idióta konteósokat a "felébredt" konteósokkal. A birkáknak könnyebb így, magukat biztonsában érezhetik és persze okosnak is, hisz lám milyen hülyék a konteósok, MI bezzeg okosak vagyunk! (??)
Én nEm tudom mi okosság van vakon hinni a mainstream média hazug szavaiban. Mást sem láttunk a történelem során, mint azt hogy a mainstream hiedelmek bizony időről időre megdőltek.
Most pl azért akarják a 3.vh-t kirobbantani, hogy a sok szar amit eddig összehoztak (ami már egyre érezhetőbben büdös), lehetőleg ne kerüljön napvilágra. Emellett persze jó lesz az USA-nak is az adóssága elinflálására. Utóbbit nem én mondom, hanem közgazdaszok. A birkák szerintem azért nem látják a nagyobb összefüggéseket, mert nem néznek ki a karámból. Értsd: nem hülyék, csak úgy érzik magukat (hamis) biztonságban, hogy mennek a "flow"-val és persze mindenkit lesajnálnak, aki máshogy gondolkozik és vészharangot csenget. Akinek peding nem tetszik hogy "birkának" hívom őket az gondolkozzon el, hogy lehet hogy a "konteós" sem éppen kedves megnevezés. Ja és azon is el lehetne gondolkozni, hogy miért is került elő ez a "nyájimmunitás" szó, amit a covid kapcsán sokat használtak... Nekem rohadtul nem tetszett (most se tetszik) mert - könyörgöm - már ebben is benne van, hogy minek néznek minket a kedves "vezetőink"... Szép pénteket és jó hétvégét mindenkinek, akár konteós, akár birka! Hamarosan úgyis mind együtt leszünk - véleményben és szarban (főleg szarban!) egyaránt! :)
166:
Ez önáltatásnak megteszi, de a helyzet inkább az, hogy a konteós típus nem kétkedő, hanem valláspótlék-kereső személyiség.
Kétkedik, de mindig csak a tudomány és a szakma megállapításaival kapcsolatban. A kényelmetlen vagy unalmas valósággal szemben szkeptikus. Viszont a leegyszerűsítő magyarázatokkal, a drámai, “leleplező” erejű alternatív magyarázatokkal szemben már sosem! Holott azok mögött aztán tényleg legtöbbször csak puszta spekuláció van, de ez már cseppet sem aggasztja.
Vagyis a konteósok az igazi bárányok, akiket a konteópápák (Drábik, Bogár, Toroczkai, részben Kövér és Orbán) terelgetnek, visszaélve a valláspótlékot és eposzi méretű árulásokat, világmegfejtéseket kereső népek kiszolgáltatottságával.
Nem kedves kérdezö. Egy-egy ilyen konteó sokkal kényelmetlenebb forgatókönyvvel rendelkezik mint a "valóság". Szerintem kényelmetlenebb abban a hitban élni a mindennapokat miszerint a háttérhatalom végsö soron az emberi populáció számának eröteljes megnyírbálásán munkálkodik. A birkák valósága (Putin a gonosz, meg kell állítani stb!!) szerintem sokkal "kényelmesebb" elgondolás.
Vallás-pótlék keresö? Az mi? Én katolikus vagyok és nekem tökéetesen mmegfelel ez a vallás, nincs szükségem pótlékra. Az meg hogy egy rendes konteó "leegyszerūsít"…?? Ezt honnan veszed? pont hogy bonyolultabbá tesz mindent. Te azért nem tudsz errõl mert Te magad egszerūsíted le, azzal hogy kukába vágod anélkül hogy tanulmányoznád kicsit mielõtt eldöntöd mit hiszel.
Nem. A konteósok túlnyomó többsége aluliskolázott, akiknek egy jelenségre vagy történésre adott magyarázat túl bonyolult ahhoz, hogy megértsék.
Inkább gyártanak maguknak egyszerűbb, ám de sokszor önellentmondásos és logikátlan magyarázatokat.
Ilyen konteók a laposföld, a kamukovid, a kemtrél, az 5G káros mivolta, holdraszállás nem is volt, az ikertornyokat
felrobbantották, háttérhatalom, stb..
Na, pont ez is jó példa a konteóra.
No meg a konteósok "bizonyítási" képességeit is jól szemlélteted.
Jutub videó, amiben pár ember beszélget hogy SZERINTÜK mi van, már nekik elegendő bizonyíték.
Nem, ez csak azt bizonyítja, hogy több idióta is van, nem csak pár.
A konteósok szokása mindig az, hogy UTÓLAG magyaráznak bele dolgokat valamibe.
Ez a 2030-as konteó esetében is ügy lesz.
Történik a világban valami váratlan és rögtön rákenik a grétrezetre még az agendára.
Davosban néha összejön pár milliárdos, bohóckodnak kicsit a sok hülye meg erre azt hiszi, hogy egy általuk előre megtervezett új világrenden tanácskoznak
Hát nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!