Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
"De, le kell nézni azokat akik bármilyen halálra azonnal, otthonról a fotelből megmondják, hogy az oltástól van."
De ki a f.szom mondott neked ilyet???! Hol??? Szerintem egy kobteóst sem isnersz, csak kitaláltad hogy mind ilyen. Általánosítgatsz és kiforgatod amiker itt-ott összeolvastál és minden konteót és konteóst egy halnazba raksz. Akkor most ki egyszerüsít le mindent??🤔
"És akkor itt jön a másik konteó, hogy a világ összes vakcinagyára titokban mind összebeszélt legyen az európai, amerikai, orosz, kínai, kanadai, brazil, japán, indiai, stb."
Hallottál te már a kartellezésrõl? És a globalizmusról? Ezek tudod létezõ dolgok. Akkor is ha szerinted mások a hülyék...
Kérdezõ! Az a gond hogy Ti nem vitáztok hanem fröcsögtök mindenre és mindenkire aki nem a mainstream narratívát hajtja. A mai napig nem bizonyították be létséget kiuáróan, hogy a vakcinák hatásosak voltak. A maszkozásról nem is beszélve. Ez nem zavar ugye? Az sem zavar hogy pl az Astrazeneca és a Pfizer körül egyre több a balhé. Csak egy példa: mostanra bevallották hogy tudtak a magas mellékhatási arányokról, amiket akkoriban elhallgattak...
Én lexarom hogy Ti Birkák mit hisztek el és mit nem. A mainstream ugyanúgy képtelen bármit bizonyítani, mint egy jó konteó. Végül pedig minden mainstream-birka ott lövi le magát hogy minden konteót és konteóst egy lapra vesz. Ez egysíkú gondolkodásra vall és nem indokolja azt a leereszkedő, gőgös stílust amit toltok itt...
"Time of waste"
Jó lenne ha tényleg tudnál angolul és nemcsak ilyen három-szavasokkal flexelnél. Akkor valszeg jobban informált is lennél, de mindegy...
1. Az összes oltásellenes azt állítja, hogy ma már minden halál az oltások miatt van, ezért rossz az oltás. Nézz körül ilyen face csoportokban.
2. Igen, létezik olyan, hogy kartellezés. De itt nem erről van szó.
Szerinted az orosz, a kínai, az amcsi összes gyógyszergyártó képes arra, hogy titokban összebeszéljenek?
Ha te ilyesmit lehetségesnek tartasz, akkor bizony sok közöd nincs a világhoz.
"Az a gond hogy Ti nem vitáztok hanem fröcsögtök mindenre és mindenkire aki nem a mainstream narratívát hajtja."
Óriási tévedés és ferdítés!
Azokat nézzük le, akik nulla szakmai tudással okosabbnak képzelik magukat a világ összes szakemberénél. Ennek semmi köze a mainstream médiához.
"Én lexarom hogy Ti Birkák mit hisztek el és mit nem. A mainstream ugyanúgy képtelen bármit bizonyítani, mint egy jó konteó."
Érdekes, hogy mindig azok neveznek birkáknak másokat, akik beszopnak minden hülyeséget ami forrás hitelességétől függetlenül belefér az agymenéseikbe. Ezek birkázzák le azokat, akik nem hajlandók bemondásra elhinni mindent, hanem bizonyítékot kérnek az állításra!🤣🤣
Pont fordítva ülnek a lovon!😆😆
Nincsenek "mainstream birkák", csak konteósok.
Tudod, a konteók közös tulajdonságai, hogy ellentmondásosak, logikátlanok és bizonyítatlanok.
Az az állítás, hogy az oltottak hullanak mint a legyek meg hogy a világ összes gyógyszergyára titokban összebeszélt pont annyira hiteles és bizonyított állítás mint mondjuk az, hogy a magyarok a Szíriuszról jöttek a Földre!😂😂😂
". Az összes oltásellenes azt állítja, hogy ma már minden halál az oltások miatt van, ezért rossz az oltás. Nézz körül ilyen face csoportokban."
Én sosem mondtam ilyet, a konteós barátaim se. Látod? Erről beszélek. Ismersz talán egyet-kettőt (a Faszbukról!!) közülük oszt mindet egy kalap alá veszed, általánosítasz. A közösségi hálók engem nem érdekelnek. Ti nyavalyogtok, hogy a Youtube-ról hozok videókat, miközben a facbukból, meg hasonlókból építitek fel a realitásotokat! Gratulálok!
" Igen, létezik olyan, hogy kartellezés. De itt nem erről van szó.
Szerinted az orosz, a kínai, az amcsi összes gyógyszergyártó képes arra, hogy titokban összebeszéljenek?"
Az információ-áramlás korában élünk, nem tudtad? Amúgy itt megint általánosítasz, távolról sem az "összes" gyógyszergyár volt benne. De neked ez az "összes" szó valszeg beakadt..! :D
"Azokat nézzük le, akik nulla szakmai tudással okosabbnak képzelik magukat a világ összes szakemberénél"
Akkor jó, mert a legtöbb konteós nem szakember, nem is képzeli magát okosabbnak az "összes" szakembernél, mindössze más szakemberekre hallgat. Tudod: olyanokra, akiknek a facbuk általában törli a kommentjeit, vagy akár az egész profiljukat. :D
"minden hülyeséget ami forrás hitelességétől függetlenül belefér az agymenéseikbe"
- mondja ezt egy olyan ember, aki a közösségi hálókat járva teszi össze a világképét!
😂
"Ezek birkázzák le azokat, akik nem hajlandók bemondásra elhinni mindent, hanem bizonyítékot kérnek az állításra!"
Csak azért mert tényleg minden mainstream-baromságot hajlandók elhinni bemondásra. Tökéletes megfogalmazás! :D
"Nincsenek "mainstream birkák", csak konteósok."
Ismét eljutottunk a tagadáshoz (Te is AlexFly-tanítvány vagy?? De sztem te vagy az, csak másik névvel! Az ő vesszőparipája ez az "összes.." 😂). De legyen úgy, akkor ezek szerint 8 milliárd helyett csak kb 1 milliárdan vagyunk, vagy még annyian sem! Szuper! Jó lenne, ha így lenne, kevésbé lehetne az embereket megvezetni és a túlnépesedés is rögtön meg lenne oldva! :D
"a magyarok a Szíriuszról jöttek a Földre!😂😂😂"
Na, itt látszik az "ellenkonteók" taktikájának sikeressége. Ezek, mint a Szíriusz, meg Laposföld, meg hasonló baromságok azért lettek kitalálva (legalábbis többségük), h az átlag birka (aki egyébként lusta gondolkodni, vagy alternatív hírforrást keresni) könnyebben lerázza magáról az időről-időre felbukkanó, egyébként kényelmetlen és elgondolkodtató konteók valóságosságának még az esélyét is. Ezért aztán szegény pára rögtön arra fog asszociálni, hogy "jah a laposföld-konteó...". Egós agyát győzelmi mámor üli meg: "Lássátok engem nem lehet bevinni a bokorba!", ad magának egy pirospontot és nyugtázza, hogy még mindig ő a legokosabb a vidéken... Téma megoldva, nincs itt semmi látnivaló, nem érdemes utánanézni semminek, és FŐLEG: nem kell gondolkodni!! Mert hát gondolkodni az fárasztó!! De így már minden fasza, mehetünk nézni Győzikét, böngészni a facbukot!
Ez a mainstream-birkák közös tulajdonsága.
És ne feledjük az "összes"-t! 😂😂😂
Továbbra sincsenek mainstream birkák.
Mellesleg az úgynevezett "alternatív" híroldalak mitől hitelesebbek, mint a mainstream?
Mi, normálisan gondolkodók egyszerűen csak nem hiszünk el semmit amit elénk tesznek.
Ez a különbség a normálisan, szkeptikusak gondolkodók és a konteósok között.
Viszont kiröhögünk minden hülyét, akik forrástól függetlenül elhisznek mindent, ha az belefér az agybajukba.
Általában memdemondákkal, ferdítésekkel próbálják meg igazolni az agybajukat ezek.
No meg azok a "bizonyítékok" is röhejesek, hogy "fent volt a fészbúúkon/jutobon, de törölték"😂😂😂
A face nem törölget ilyesmit, sajnos.
Amúgy meg de, az összes konteós vagy okosabbnak képzeli magát szakemberek százezreinél vagy pár olyan "szakemberre" hivatkozik akik mást mondanak mint a többi százezer célozva ezzel arra, hogy az a pár tudja az igazat, a többi meg hülye.
Ezek azok, akik pócsot, görénydokit meg lenkeyt istenítik (annak ellenére, hogy egyiknek sem a szakterülete sem a virológia, sem az infektológia, sem az epidemiológia), merthogy azok azt mondják amiket ezek a birkák hallani akarnak.
A vicc, hogy azok birkázzák le a szkeptikusokat, akik birka módon gondolkodás nélkül elhiszik azokat a hülyeségeket, amiket az ilyen "alternatív" szakemberek mondanak nekik.
És igen, a Facebookon tombolnak ezek a hülyék (mivel más komoly közösségi oldalak nincsenek). Nem csak pár darab ilyen idióta van, hanem rengeteg.
Azért hoztam példának más konteókat hogy meglásd, mennyire közös bennük a hívek gondolkodásmechanizmusa, ugyanis legyen az laposföld, kemtrél, holdraszállástagadás, 9/11, 5G, zöld békás logó az élelmiszereken, a HAARP, a méregoltás, stb... minden az a közös, hogy mendemondákra, félremagyarázásokra, ferdítésekre, feltételezésekre épül mind.
Továbbra is vannak Mainstream-birkák, Te vagy rá a legjobb bizonyíték :D
"Mellesleg az úgynevezett "alternatív" híroldalak mitől hitelesebbek, mint a mainstream?"
Sehol nem írtam ilyet hogy hitelesebbek. Nézd csak vissza! ;)
"Amúgy meg de, az összes konteós vagy okosabbnak képzeli magát szakemberek százezreinél..."
Örömmel látom hogy fejlődsz: most már az a "világ összes" szakembere helyett csak szakemberek "százezrei"-re hivatkozol... Habár nem tudom hánnyal beszéltél közülük, vagy hánynak a könyvét olvastad, interjuját láttad... Sebaj, legalább már haladunk! :D
"pócsot, görénydokit meg lenkeyt "
Ok, Lenkey-t ismerem, de ki a többi? Lenkey nagyon gyenge példa egyébként, de ki az a Görénydoki, meg "pócs"???
"És igen, a Facebookon tombolnak ezek a hülyék (mivel más komoly közösségi oldalak nincsenek)" - Hát barátom... Csak a facbuk a komoly, mi?? Igaz, hogy fel lehetne sorolni még hármat-négyet simán, ami a világ más tájain (értsd: nem a mi kis mutyiországunkban) sokkal népszerűbbek mint a facbuk, de ezzel kijelentéseddel is csak engem igazoltál. Még a mainstream-birkák közt is kiemelkedően tájékozatlan vagy. Pont.
"Azért hoztam példának más konteókat hogy meglásd, mennyire közös bennük a hívek gondolkodásmechanizmusa..."
Lárifári, már nem mosod ki magad... Senki nincs olyan debil aki komolyan hisz pl a Laposföld-konteóban, de TE ELHITTED hogy vannak ilyenek... És folyton ezzel jössz, h minden konteós ilyen! :D
Na hagyjuk egymást kisfiam.
"Mi, normálisan gondolkodók egyszerűen csak nem hiszünk el semmit amit elénk tesznek."
Akkor azt sem amit a mainstream narratíva mond?? Akkor mit hiszel?? Na jó, no comment...
187 - Arról vitáztunk, ki melyik forrásnak HISZ. Az információ egyelõre (az elmúlt párezer évben legalábbis) hallás és látás alapján terjed. Hallunk valamit, olvasunk valamit oszt vagy ELHISSZÜK vagy nem HISSZÜK el... Nálad nem így megy?😃 Neked csak úgy kipattannak a fejedbõl a tények?😁😁
Mellesleg én egyiknek sem hiszek el mindent, de ez már az én dolgom.
A tudomány nem hit kérdése.
Hitre (és tudatlanságra) a konteók épülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!