Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
Igen, így van.
Nincs benne, tehát csak kitalálták a hülye konteósok.
Ez a WHO szerződés csak a koordinációról szól, hogy járványügyi vészhelyzet esetén ne összevissza kapkodjon fejetlenül minden állam. Ne 100 különféle, néha egymással szembenenő védekezési módot alkalmazzanak.
Persze ugye akinek a 80-at sem éri el az IQ-ja az beveszi azokat a konkrét fasságokat, amit más hülye kitalált a WHO-ról.
Nagyjából ez a helyzet...
"Igen, így van.
Nincs benne....."
Nem is kell/szokott benne legyen külön szó szerint hiszen nem ilyen gyenge képességű embereknek íródik mint te, ha neked írnák akkor ezek szerint olyan háromszáznyolvannégymilliárd oldalas lenne és egyenként kéne taglalni például az összes egészségügyi beavatkozást ami létezik. Nyilván nem neked való akkor az ilyen irományok értelmezése. Én kérek elnézést!
Na, pont így gondolkodnak a konteósok.
Tetszőlegesen belemagyaráznak valamit valamibe.
WHO szerződésbe totális diktatúrát meg kényszeroltást, 5G-be agymanipulaciót, kondenzcsíkokba esőcsinálást, zöld békás logós élemiszerbe mérgeket, oltásokba grafént meg chipeket, ésatöbbi...
Ez a WHO szerződés azért van, hogy ha legkozelebb olyan helyzet áll elő, mint 2020-2022-ben, akkor a tanácstalanabb, inkompetensebb, kisebb és szegényebb országokban élők ne legyenek teljesen magukra hagyva, legyen aki tudja és megmondja hogy merre van az előre és ne csak a gazdag országok férjének hozza a méregdraga gyógyszerekhez, továbbá hogy gyors és egységes legyen az adatszolgáltatás.
Erre mit mond a konteósérült egyszeri magyar akinek a segge kilóg a gatyából? Hát… igaz hogy mi hullottunk mint a legyek, lakosságarányosan európai dobogósként, mert egy Orbán és egy Cecilia menedzselte a járványhelyzetet, de nekünk aztán a Rotschild meg a WEF ne jöjjön ide a WHO báránybőrébe bújva!! A magánpénzhatalom meg a BIG Pharma ne akadályozza, hogy mi kanyarban előzzünk! Oltatlanság-oltatlanág héjj-héjjj! Magyarisztán 2024.
Az egyezmény kapcsán a fő vitapont egyébként a világban nem az, amit Toroczkai hiresztel ebben a szerencsétlen országban, hanem a szolidaritási mechanizmus. Aszerint a gazdag országoknak a tesztjeik, gyógyszereik, oltasaik egy részét meg kellene osztani a WHO-val piacinál olcsóbb áron, illetve részben (az utolsó javaslat szerint 10%-ot) ingyen. A gazdag országok egy része azért utasítja el ezt; mert sokallják a szolidaritást, a szegények (pl. Kenya) meg azért; mert keveslik.
És persze vennak, akik meg azért, mert félnek tőle, hogy ezután nem tudnák ugyanúgy manipulálni a statisztikákat mint eddig.
Ehhez képest nálunk mi csapódik le Toroczkai és Bogár László követői körében? Áh hagyjuk is. Gyász..
"Hát ebben amit belinkeltél, sehol nem olvastam sem kényszeroltásról, sem WHO általi totális hatalomátvételről."
204 vagyok (és NEM 208!!!). Nem ártana ha figyelnél kicsit. Nem most és nem ebben a vitában linkeltem, de ha figyelnél is arra amit olvasol akkor a fogalmazásomból erre rájöttél volna. De hagyjuk. Nem akarlak én meggyõzni semmirõl.
"De abban sem volt szó semmi olyasmiről, amiket az idióták feltételeznek és ami miatt hisztiznek."
Szerintem inkább majd inkább akkor pofázz, ha elolvastad!;)
#211 Hagyd! Õ csak abból tud "párhuzamot vonni" ami a saját elgondolásaiban megerõsíti saját magát.
"legyen aki tudja és megmondja hogy merre van az előre"
- Na pont ez az amit nem szeretnénk! Hogy a kb 85 %-ban Bill Gates pénzébõl finanszírozott, terrorista vezetõvel elátott szervezet "mondja meg,hogy merre van az elõre"…!
Persze, a magas IQ-val renfelkezõ, mainstream-birkáknak nyilván fontos, hogy megmutassák nekik merre van a seggük és merre a szájuk, ellenkezõ esetben éhenhalnának, mert csak a WC-papírt dugdosnák a szájukba😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!