Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a magyar vakcinakonteósok...

Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 19:21
 241/289 anonim ***** válasza:

2020 óta ennyi a többlethalálozás.

Ez főként a járvány miatt volt, nem az oltás miatt ahogy azt a saját szájízük szerint értelmezik a szellemi nyomorékok...🤣🤣

jún. 7. 20:01
 242/289 anonim ***** válasza:

241.

Itt már azért te is érzed mennyire erölködsz ugye? :D Ahogy a cikk és a kutatások is deklarálják, a többlethalálozás kezdete pontosan egybeesett a vakcinák bevezetésével. A vakcinák bevezetése előtt másfél éve tombolt a halálos járvány!

jún. 7. 20:52
 243/289 anonim ***** válasza:

Pont nem igaz.

2021-ben kezdtek oltani.

Ezek az adatok meg 2020-tóli időszakot mutatnak.

A cikket elolvastam.

Feltételezések vannak benne, nem kimondott tények.

jún. 8. 06:35
 244/289 gago77 ***** válasza:

Én nem tudom mit erőlködnek itt a mainstream-birkák. Kerek-perec bebizonyították (per során, tehát hivatalosan!!), hogy a Pfizer és Astrazenec oltásoknak nagyobb mint megengedhető arányban van halálos mellékhatása. És bizony tudtak róla. És mégis oltottak vele... A pfizer pert vesztett mikor próbálta végezni az igazát. Tehát - hivatalos - hogy a covid-oltások bizony gyilkoltak és többet mint egy átlagos oltás..

Ezek után leginkább a mainstream-birkáknak kéne valami bizonyítkot letenni, amit persze nem tudnak. Csak fröcsögnek jobbra-balra. 😁

jún. 8. 07:08
 245/289 anonim ***** válasza:

Nem, nincsenek mainstream birkák továbbra sem.

Ugyanis az orvostudomány nem média kérdése.

Minden oltásnak voltak, vannak és lesznek is mellékhatásai és halálos áldozatai is.

Azonban a covid elleni védőoltásoknak arányaiban kimutathatóan kevesebb, mint más oltásoknak.

A nem covid elleni védőoltások miatt miért nem hisztizel? Miért csak a covid oltás a mumus, amikor más oltások is okozhatnak és okoznak is haláleseteket?

Megint csak bizonyítatlan hülyeségeket soroltál fel.

Ezeket valaki a szádba köpte, vagy te találtad ki igazolandó az agybajodat?🤣🤣

És bizony ezeket az állításokat kéne végre hitelt érdemlően bizonyítani és nem arra várni, hogy valaki "hitelesen" cáfolja.

Fordítva ülsz a lovon te is.

jún. 9. 08:59
 246/289 gago77 ***** válasza:
#245 Saját magad bizonyítod mibden kommenteddel hogy bizony vannak covid-birkák.😁😁😁
jún. 9. 14:02
 247/289 anonim ***** válasza:

Ja.

Mindenki kovidbirka neked, aki nem hiszi el a sok hülyeséget amit felböfögsz?😆😆😆

jún. 9. 16:15
 248/289 gago77 ***** válasza:
Bocs, mainstream-birkát akartam írni😁
jún. 9. 17:11
 249/289 anonim ***** válasza:
Azok sincsenek.
jún. 9. 20:55
 250/289 gago77 ***** válasza:

""Mai napig nincs bizonyíték hogy az oltások hatásosak voltak."

Dehogynem. Nincs járvány."

Érdekes "egybeesés" a sztoriban, hogy pont abban a pillanatban lett vége a "járványnak", mikor kitört az Ukrán-Orosz háború! :D

Szerintem inkább a MAINSTREAM-BIRKÁK agyában van járvány és sajnálatosan csak tarkólövéssel lehetne gyógyítani! :D

jún. 13. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!