Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
2020 óta ennyi a többlethalálozás.
Ez főként a járvány miatt volt, nem az oltás miatt ahogy azt a saját szájízük szerint értelmezik a szellemi nyomorékok...🤣🤣
241.
Itt már azért te is érzed mennyire erölködsz ugye? :D Ahogy a cikk és a kutatások is deklarálják, a többlethalálozás kezdete pontosan egybeesett a vakcinák bevezetésével. A vakcinák bevezetése előtt másfél éve tombolt a halálos járvány!
Pont nem igaz.
2021-ben kezdtek oltani.
Ezek az adatok meg 2020-tóli időszakot mutatnak.
A cikket elolvastam.
Feltételezések vannak benne, nem kimondott tények.
Én nem tudom mit erőlködnek itt a mainstream-birkák. Kerek-perec bebizonyították (per során, tehát hivatalosan!!), hogy a Pfizer és Astrazenec oltásoknak nagyobb mint megengedhető arányban van halálos mellékhatása. És bizony tudtak róla. És mégis oltottak vele... A pfizer pert vesztett mikor próbálta végezni az igazát. Tehát - hivatalos - hogy a covid-oltások bizony gyilkoltak és többet mint egy átlagos oltás..
Ezek után leginkább a mainstream-birkáknak kéne valami bizonyítkot letenni, amit persze nem tudnak. Csak fröcsögnek jobbra-balra. 😁
Nem, nincsenek mainstream birkák továbbra sem.
Ugyanis az orvostudomány nem média kérdése.
Minden oltásnak voltak, vannak és lesznek is mellékhatásai és halálos áldozatai is.
Azonban a covid elleni védőoltásoknak arányaiban kimutathatóan kevesebb, mint más oltásoknak.
A nem covid elleni védőoltások miatt miért nem hisztizel? Miért csak a covid oltás a mumus, amikor más oltások is okozhatnak és okoznak is haláleseteket?
Megint csak bizonyítatlan hülyeségeket soroltál fel.
Ezeket valaki a szádba köpte, vagy te találtad ki igazolandó az agybajodat?🤣🤣
És bizony ezeket az állításokat kéne végre hitelt érdemlően bizonyítani és nem arra várni, hogy valaki "hitelesen" cáfolja.
Fordítva ülsz a lovon te is.
Ja.
Mindenki kovidbirka neked, aki nem hiszi el a sok hülyeséget amit felböfögsz?😆😆😆
""Mai napig nincs bizonyíték hogy az oltások hatásosak voltak."
Dehogynem. Nincs járvány."
Érdekes "egybeesés" a sztoriban, hogy pont abban a pillanatban lett vége a "járványnak", mikor kitört az Ukrán-Orosz háború! :D
Szerintem inkább a MAINSTREAM-BIRKÁK agyában van járvány és sajnálatosan csak tarkólövéssel lehetne gyógyítani! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!