Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
271:
Én a magam részéről értem az allaspontodat: PCR hamis pozitívat ad, mRNS alapú vakcina beépül a sejtmagba (jól mondom?), Karikó rossz, a háttérhatalom az emberiség megtizedelését akarja. Kihagytam valamit?
Egyszóval felmondtad a vakcinaügyi konteós kiskátét, ami a konteozombikra épített, Orbanisztánban (ahol Toroczkai a toll a kalapom) maga a mainstream. Ezért teged köszönet illet, hogy felvallaltad.
"A konteós ismerőseim jobb megértése céljából figyelem kb. az összes ultrahangos Putyinista konteo-lelkészt is, Nógrádi, Spöttle, Somkuti, Hidegkuti, Vukics,..."
Az előbbi hozzászólásodban azt írtad Somkutit nem ismered! Na akkor most mi van??? Szóltál? Vagy csak a szél lengette a pofádat? (már megint!)😂
Senki soha nem mondta itt, hogy a YT videó hitelesebb, mint a mainstream, szóval leállhatnátok már ezzel az örökké előhozott "érv"-vel...
A YT-videók közt is vannak hülyeségek, ez nyilvánvaló. A mainstream mindig ugyanazt hajtogatja, sokszor féligazságokat mond el vagy kamuzik, vagy csak átsiklik bizonyos részleteken. Ezért a mainstream MELLETT (!!!!!!!!!!!!) nézek YT videókat is, amik új nézőpontból is megvilágítják a dolgokat, részletesebben mutatnak be dolgokat, olyanokat is amiket a mainstream média csak elvétve, felszínesen mutat be, v épp kussol róluk. És meghallgatok olyan szakértőket is akik valamiért nem kerülnek be a mainstream-médiába. Ettől ők még nem hülyék és nincsenek kevesen. Ez csak a faszbuk-rajongó észkombájnokban kialakult nézet, mert a fb keményen (és egyoldalúan cenzúráz!)
Ezután összekötöm a pontokat, amik logikusan összeköthetők. Nem ördöngősség csak idő és nyitottság kérdése.
Ez meg hogy "kétszeres sebességen hallgatom".... Aha..! Majd elhiszem neked, hogy pl Spöttle beszédtempójával, vagy plánae Somkutiéval (!) Te majd bármit megértesz kétszeres sebességen! Na, ennyit bármiről amit eddig ideböfögtél! Osztani kell kb kettővel...
Konteós kiskoma, zavarodban megint kapkodsz:)
Én nem mondtam, hogy nem ismerem Somkutit, azt egy válaszoló mondta.
Egyébként Somkuti és Spöttle simán hallgatható 2x-esen, ha nagyon triggerelve vannak a Putyinista puncikák, akkor 1.75x-en.
Az egyetlen figura akit nem értek meg 2x-esen, az a Gulyás Marci meg a Puzsér ha bepörög. Őket általában 1.5x-ösön hallgatom.
A kérdésedre válaszolva: ha lesz egy újabb, potenciálisan halálos vagy életveszélyes megbetegedéssel járó jarvany, amelynek kapcsán a tudományos konszenzus az lesz; hogy egy oltás előnyei messze meghaladják a kockázatait, akkor be fogom aratni igen, szemüveg és bézbózsapi nélkül. Te?
"Egyébként Somkuti és Spöttle simán hallgatható 2x-ese"
Hallgatható, csak nem érthető ezek szerint! 😂
"Konteós kiskoma, zavarodban megint kapkodsz:)"
Apád hangyapöcse van zavarban!! Mindegy melyikőtök írta egyébként, Te akkor is KRETÉN vagy! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!