Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a magyar vakcinakonteósok...

Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 19:21
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/289 anonim ***** válasza:

Elég szánalmas, hogy Ti, anti-konteósok, képtelenek vagytok más konteókra hivatkozni, mint a "kemtrél" (ami ugye chemtrail, de mindegy...), a "laposföld" és a covid-konteók (persze ezek közül csak a legidiótább verziók!), azért hogy bizonyítsátok - nemlétező - szellemi fölényeteket...

Erről egyébként James Woolsey (volt CIA-igazgató) egy nyilatkozata jut eszembe:

"Az emberek szinte végtelenül képesek arra, hogy ne akarjanak csúnya dolgokra gondolni, és a közszolgáltatók és cégek, amelyek hatékonyak lehetnének, rendkívüli képességet mutatnak az strucc-szerű viselkedésre."

:)

máj. 30. 11:21
 202/289 anonim ***** válasza:

Párhuzamot vontam, mert minden konteó legyen az kemtrél vagy oltásellenesség, mindig a tudatlanságra, félremagyarázásra, ferdítésre és hazugságra épül.

Minden konteós inkompetens létére azt hiszi, hogy a világ összes szakembere mind hülye csak ő tudja a tutit...

máj. 30. 12:18
 203/289 A kérdező kommentje:

200:

Hossó egyszerűbben képes fogalmazni, mint Bogár, így kicsit más célközönségnek szól.

A Bogár-fanok szeretik a transzcendenciába hajló megfejtéseket, amiben van egy csipetnyi - persze félreértett - Hamvas, és akik szeretik úgy érezni, hogy tulajdonképpen nem is egy evilági gonosz áll szemben Orbán Viktorral és barátaival, hanem az örök gonosz.

Ehhez képest Boros Imibácsi, meg Hossó evilágibb kategóriákkal operál, de a megfejtésük lényege érdemben nem különbözik.

Földiről nem tudom megállapítani, hogy csak adja a hülyét, mert ma Mo-on ezzel lehet műsorba kerülni, vagy tényleg a hatalma alá került a saját marhaságainak. Igaz, már az apja sem volt teljesen normális, de a Földi Pali háborús könyvecskéit fiatalkoromban szerettem.

máj. 30. 14:57
 204/289 anonim ***** válasza:

A párhuzam-vonás tulajdonképpen egy leegszerűsítése a dolgoknak. Minden fekete-fehér mi? :D

"világ összes szakembere"... :D - Ez méginkább egy leegyszerűsítés, és rohadtul nem igaz. Nem tudom honnan veszed hogy az "ÖSSZES" szakember... Azért mert az uralkodó narratíva ezt mondja?? :D No, de nem bánom, fújjad csak a magadét, én nem akarlak meggyőzni, felesleges próbálkozás lenne. De minek után ez tűnik egyik legfontosabb érvednek, nem tudlak komolyan venni, bocs.

Slusszpoén: én sosem állítottam itt, sem másutt, hogy minden konteó igaz. Csak azt próbáltam mondni, hogy nem minden van úgy ahogy a mainstream-narratívák állítják és - konteo vagy nem konteo - nem szabad teljes bizalommal lenni és igenis gondolni kell rá hogy lehetőleg ne adjunk teljes szabad kezet az ilyen szervezeteknek mint pl a WHO és igenis tartsuk meg a készpénzt. Az esélyét sem szabad megadni a teljes zsarnokság táptalaja megteremtésének, mert - láttuk már a történelem során - hogy mik történhetnek. Jobb (lenne) az óvatosság. Ez viszont struccpolitikával nem megy.

máj. 31. 10:47
 205/289 anonim ***** válasza:

Kérdező! Földi nekem egyáltalán nem úgy jön át mint akinek fontos a nézettség. Hossó dettó. Elég ritkán szerepelnek szerintem.

Neked van egy elméleted erről az egészről, ami - mint látom - megdöntheteten, ezért mindegy ki mit mond.

máj. 31. 10:50
 206/289 anonim ***** válasza:

Mi a gond a WHO-val?

Mármint nem a konteókra gondolok, mik szerint a WHO diktatúrát meg kényszeroltást akár, hanem valójában mi a gond vele?

Ugyanis akárhány WHO-ra köpködőt kérdeztem mi van abban a "szerződésben" ami ellen megy a hiszti, egyik sem tudta megmutatni.

A készpénzhiszti is nettó konteó, mivel ugye azt FEKTÉTELEZIK a konteódok, hogy a készpénzt meg akarják szüntetni (nem, nem akarják) meg hogy akkor majd őket még lehet figyelni mit vesznek (a kutya nem kíváncsi ezeknek a tyúkszaros magánéletükre).

Azt is hozzáköltötték, hogy a "hatalom" bárki pénzét csak úgy elveheti ha gondol egyet (nem, ezt sem tehetik meg és nem is akarják).

Tehát ebből is jól látszik, hogy minden konteó féligazságokra, ferdítésekre, feltételezésekre épül.

Legyen az zöld békás logó hiszti, oltásellenesség, 5G elleni hiszti, készpénzhiszti, kemtrél, laposföld, holdraszállástagadás, FEMA koncentrációs táborok, stb...

máj. 31. 20:35
 207/289 anonim ***** válasza:

"Konteósnak" lenni nagyon jó hatással van az egészségre pedig:

[link]

jún. 2. 08:02
 208/289 anonim ***** válasza:

"Mi a gond a WHO-val?"

Ezt nem vicces azután kérdezni, hogy annyi ország és állam(Egyesült Királyság, Szlovákia, Hollandia, 22 USA állam...) nem írta alá az aggályos pontok miatt a szerződést, hogy mostanra elvetették???

[link]

jún. 2. 08:07
 209/289 anonim ***** válasza:

"mi van abban a "szerződésben" ami ellen megy a hiszti, egyik sem tudta megmutatni."

Én olvastam azt a szerzödést és be is linkeltem egszer ide a GYK-ra, az angol parlament oldaláról, tehát nem valami konteós link volt. Tök hiába fáradtam vele. Az egyébként mindenkit (is) lefikázó mainstream-hívö vitapartnereim nem vették a fáradságot hogy elolvassák (pedig odaírtam h mely szekciókat olvassák), csak fröcsögtek tovább ahogy szoktak. Azóta nem linkelek. Szerintem angolul sem tudtak, no de nem is érdekelte õket. Mint a legtöbb embert. Errõl ennyit.

jún. 2. 09:02
 210/289 anonim ***** válasza:

Hát ebben amit belinkeltél, sehol nem olvastam sem kényszeroltásról, sem WHO általi totális hatalomátvételről.

De abban sem volt szó semmi olyasmiről, amiket az idióták feltételeznek és ami miatt hisztiznek.

jún. 2. 13:11
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!