Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
"A kérdésedre válaszolva: ha lesz egy újabb, potenciálisan halálos vagy életveszélyes megbetegedéssel járó jarvany, amelynek kapcsán a tudományos konszenzus az lesz; hogy egy oltás előnyei messze meghaladják a kockázatait, akkor be fogom aratni igen, szemüveg és bézbózsapi nélkül. Te?"
Akkor most én mondom neked, kiskretén, hogy "zavarodban kapkodsz", ugyanis nem én kérdeztem hogy beadatod-e bármelyik oltást... Nem én írtam a 271, 273 stb hozzászólást! Benyaltad kicsikretén! ;)
Mivel ugye releváns érveid nincsenek, ezért csak ennyit tudsz csinálni...😆😆
Az, hogy pár "szakember" mást mond mint a többi százezer, nem igazolja hogy valós amit mond.
Nem attól lesz valami igaz mert le van írva vagy ki van mondva...
"mint a többi százezer"
Neked ez a vesszőparipád. Csak az a baj, hogy EGYET nem tudsz közülük megnevezni!!! AZ a "többszázezer" szakember csak a fejedben létezik! ;)
"Nem attól lesz valami igaz mert le van írva vagy ki van mondva..."
Ezt nem is mondtam, nem értem ezt miért mondod most.
Az összes többi szakember.
Nemzettől függetlenül virológusok, infektológusok, epidemiológusok százezrei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!