Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a magyar vakcinakonteósok...

Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 19:21
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/289 anonim ***** válasza:
54%
Nem unod még a gyerekes provokációidat?Figyelemhiányos,frusztrált kisfiú lehetsz,ha ennyire csámcsogsz a témán.
jan. 12. 22:06
 112/289 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk,láthatóan jól elbeszélgetsz önmagaddal. XD
jan. 12. 22:08
 113/289 anonim ***** válasza:

Hát pedig sok oltásfóbiás állítja azt, hogy nincs is koronavírus és csak bekuzták.

Mondjuk nem tudom hogy lehet megoldani, hogy a nemzetiségtől függetlenül a világ összes szakertője (százezrek-milliók) mind ugyanúgy kamuzzanak, de hát ugye a konteósok sosem az eszükről voltak híresek.

A konteók mindig a részletekben buknak meg. Ezeket meg ugye a konteósok nem látják, mert képtelenek végiggondolni miként lehetne azt kivitelezni, amit állítanak.

jan. 13. 08:07
 114/289 anonim ***** válasza:
113,bezzeg te nem vagy konteós és mindent is tudsz,ja,nem.
jan. 13. 13:39
 115/289 anonim ***** válasza:
0%
113,mellesleg az nem oltásfóbia,ha valaki nem bízik valamiben,te viszont végtelenül ostoba vagy,ha azt hiszed,hogy a tűvel neked jót akartak.Mellesleg az ilyen oltásfóbiát ordítók be sincsenek oltva,csak azt hazudják,elég gyávák.
jan. 13. 13:46
 116/289 anonim ***** válasza:

"Mondjuk nem tudom hogy lehet megoldani, hogy a nemzetiségtől függetlenül a világ összes szakertője (százezrek-milliók) mind ugyanúgy kamuzzanak"

Persze,hogy nem.Mert fingod nincs a valódi politikai háttérfolyamatokról,erőkről,csak a kis álomvilágodban élsz egy búra alatt,ahol minden szép és jó.Majd egyszer felnősz.Bár sokan felnőtten is maradnak infantilisek.

jan. 13. 13:50
 117/289 anonim ***** válasza:
115! Ne magadból indulj ki kis lúzer!
jan. 13. 15:20
 118/289 A kérdező kommentje:

113:

Persze hogy tagadták sokan, linkeltem is egy interjút a Tamási nevű kuruzslóval, de valamiért törölték.

Persze abban igaza van a “háttértolyamatokat és erőket” átlátó embertársunknak, hogy teljesen kovetkezetlen a konteós társadalom abban, hogy éppen mit tagadnak: a vírus, a betegség vagy csak a járvány létezését, vagy ezeknek csak a veszélyességét, súlyosságát, vagy épp a vakcinák hasznát. Egyetlen dolog állandó a tartalmilag csapongó teóriákban: semmi sem az, aminek látszik, VALAKIK (háttérhatalom, láthatatlan-nemlétező világerő, globális pénzhatalmi, stb) rosszat akarnak nekünk. Ez a frusztrált paranoia az egyetlen állandó pont.

jan. 13. 15:35
 119/289 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze a politikához.

A te konteódhoz az kellene, hogy a világ összes szakembere titokban és bűnös egyetértésben ugyanazt kamuzzák, ami ugye lehetetlen.

Szerinted nem derülne ki egy perc alatt, hogy kamu a vírus?

Ne magadból indulj ki, hogy ha te valamihez nem értesz, akkor más sem.

Ne erőlködj tovább...

jan. 13. 17:01
 120/289 A kérdező kommentje:

Azt nem értem, hogy a konteósok miért nem vállalják fel, hogy azok. Ehelyett nyomják ezt a “nem én vagyok konteós, hanem te!” hárítást.

A különbség abban áll, hogy én a tudomány módszereiben bízom, még ha nem is vakon. A tudománynak is vannak tévútjai, vannak megvehető, szelhamos szereplői, de épp a tudomány módszertana biztosítja, hogy ezekről előbb-utóbb kiderül, hogy tévutak ill. csalók.

Ezzel szemben a konteós eleve nem bízik a tudományban, meg általában a felvilágosodás üzenetében. Ezzel szemben jobban megbízik a hipotetikus világmegfejtésekben, amelyek nemhogy nem támaszkodnak a tudományra, de kifejezetten elutasítók vele szemben, vélelmezve, hogy amit a tudomany allit, az hamis.

Ezt fel is lehetne vállalni, de nem, a legtöbb konteós tudományos alapon próbálkozik a tudomanyos konszenzussal szemben, ami nyilván kudarcra ítéli őket.

jan. 13. 18:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!