Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?
Nem értem mi lenne ebben az érdekes.
Akinek van egy kis esze az tudja, hogy egy védőoltás nem ad örökre védettséget.
Úgyhogy ezt kár is volt felhozni...
"Az Sputnikot kifejlesztő tudósok munkáját is rosszra használták fel a hatalom oroszországi birtokosai?"
Nem hogy rosszra használták hanem az egész nincs rendben. Értelmetlen vakcinák megvásárlására kényszerültek az államok milliàrdokért. Az adófizetők pénze megint magáncégek zsebébe vándorolt. Ez valszeg az oroszoknál is így volt. Ez talán jó?
Látom, te mindenképp arra akarod kihegyezni a dolgot hogy Putyin a főgonosz. Minden kommentedből kiolvasható. Csak tudod akkor ezzel most ugyanolyan hülye vagy mint a vajcinaellenes konteósok akiket fikázol. Annyi a különbség hogy te nem a Big Pharma gonoszságában hiszel hanem Putin gonoszságában! 😁
Mellélőttél, nem vagyok vallásos, nem utálom Karikót és nincs gyerekem, szóval nem remegek hogy mekkora lesz a halandósági rátája. Ezzel szemben tudom amit tudok, mert dolgoztam a gyógyszeriparban.
Azt viszont "romanticizálnám" hogy a hozzád hasonló trollokat máglyán égessék el! ;)
Na ez a video azt hiszem egy erős válasz a kérdésemre:
Úgy látom megszületett a mainstream mihazánkos értelmezés: Karikó a zseniális népirtó.
De közben gondolom verik a melyiket a magyar Nobel-díjasok számára, népirtás ide vagy oda 😅
Nyilván a világ összes virológusa mind hülye bezzeg te, aki a szakmájuk közelébe sem szagolsz és azt sem tudod miről van szó, valami okból okosabbnak képzeled magad az összesnél.
Ez kb. olyan, mint a laposföld.
A huszadrangú senkik, akik a nyolc általánost is 11 év alatt tudták végigszenvedni hülyézik meg hazugozzák le a világ összes profi és amatőr csillagászát...🤣🤣🤣
Amúgy meg nincsenek "vaxok hívei" ugyanúgy, ahogy agyműtét vagy MRI hívők sincsenek.
Idézném az videó alatti egyik hozzászólást:
"Nagy tételben mernék fogadni, hogy ha a jelenlévők közül random kiválasztanék egy szerencsést és megkérdezném tőle mondjuk, hogy ki az a Petőfi kapásból rávágná, hogy MR2."
Hát kb. ilyen szinten van az összes oltásfóbiás...🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!