Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a magyar vakcinakonteósok...

Azok a magyar vakcinakonteósok, akik szerint a Covid-vakcinák a háttérhatalom gonosz eszközei valami aljas, mögöttes cél eléréséhez, mit gondolnak Karikó Katalinról?

Figyelt kérdés

2023. dec. 13. 19:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/289 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem mi lenne ebben az érdekes.

Akinek van egy kis esze az tudja, hogy egy védőoltás nem ad örökre védettséget.

Úgyhogy ezt kár is volt felhozni...

jan. 2. 21:14
 72/289 anonim ***** válasza:
57 Nem "sajnálom le" a mai kor vívmányait, előnyeit. Ha neked ennyi jött le abból amit írtam akkor sajnállak...
jan. 7. 02:19
 73/289 anonim ***** válasza:
58%

"Az Sputnikot kifejlesztő tudósok munkáját is rosszra használták fel a hatalom oroszországi birtokosai?"

Nem hogy rosszra használták hanem az egész nincs rendben. Értelmetlen vakcinák megvásárlására kényszerültek az államok milliàrdokért. Az adófizetők pénze megint magáncégek zsebébe vándorolt. Ez valszeg az oroszoknál is így volt. Ez talán jó?

Látom, te mindenképp arra akarod kihegyezni a dolgot hogy Putyin a főgonosz. Minden kommentedből kiolvasható. Csak tudod akkor ezzel most ugyanolyan hülye vagy mint a vajcinaellenes konteósok akiket fikázol. Annyi a különbség hogy te nem a Big Pharma gonoszságában hiszel hanem Putin gonoszságában! 😁

jan. 7. 02:47
 74/289 anonim ***** válasza:

Mellélőttél, nem vagyok vallásos, nem utálom Karikót és nincs gyerekem, szóval nem remegek hogy mekkora lesz a halandósági rátája. Ezzel szemben tudom amit tudok, mert dolgoztam a gyógyszeriparban.

Azt viszont "romanticizálnám" hogy a hozzád hasonló trollokat máglyán égessék el! ;)

jan. 8. 22:58
 75/289 anonim ***** válasza:
89%
A vaxok hívei még egyenlőre a vírusuk létezését sem tudják bizonyítani,de még szakembert,eljárást sem tudnak mondani,99 százalékuk csak laikus vagy max. kórházi takarító,ápoló,számomra ez jön le a válaszokból.
jan. 9. 00:34
 76/289 A kérdező kommentje:

Na ez a video azt hiszem egy erős válasz a kérdésemre:

[link]

Úgy látom megszületett a mainstream mihazánkos értelmezés: Karikó a zseniális népirtó.

De közben gondolom verik a melyiket a magyar Nobel-díjasok számára, népirtás ide vagy oda 😅

jan. 9. 06:34
 77/289 anonim ***** válasza:
70%

Nyilván a világ összes virológusa mind hülye bezzeg te, aki a szakmájuk közelébe sem szagolsz és azt sem tudod miről van szó, valami okból okosabbnak képzeled magad az összesnél.

Ez kb. olyan, mint a laposföld.

A huszadrangú senkik, akik a nyolc általánost is 11 év alatt tudták végigszenvedni hülyézik meg hazugozzák le a világ összes profi és amatőr csillagászát...🤣🤣🤣

Amúgy meg nincsenek "vaxok hívei" ugyanúgy, ahogy agyműtét vagy MRI hívők sincsenek.

jan. 9. 08:45
 78/289 anonim ***** válasza:
9%

Idézném az videó alatti egyik hozzászólást:

"Nagy tételben mernék fogadni, hogy ha a jelenlévők közül random kiválasztanék egy szerencsést és megkérdezném tőle mondjuk, hogy ki az a Petőfi kapásból rávágná, hogy MR2."

Hát kb. ilyen szinten van az összes oltásfóbiás...🤣🤣🤣

jan. 9. 08:51
 79/289 anonim ***** válasza:
24%
77,sehol sem hülyéztem a világ összes virológusát,hiába beszélsz mellé,a tény az tény marad,nincs bizonyítékod neked sem a vírusod létezésére,így marad az óvodás szintű,nevetős fejecskés mellébeszélésed,a téma tudatos kerülése,ezzel a kommenteddel is csak azt támasztod alá,amit írtam.
jan. 9. 12:38
 80/289 anonim ***** válasza:
Amúgy vicces,hogy aki oltásfóbiásozik,az nem is adatta be a mérget.Ennyit ezekről a gyáva,anonim,arc és gerinc nélküli valakikről.
jan. 9. 12:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!